News

Komentari 73

Monstrumi: Djevojčicu su otac i sin vezali u podrumu i silovali

Monstrumi: Djevojčicu su otac i sin vezali u podrumu i silovali

SAD: Timothy Ciboro (53) i njegov sin Esten (28) su curicu (14) vezali lancima u podrumu te seksualno zlostavljali. Curica je pobjegla u svibnju prošle godine nakon što je našla rezervni ključ

Djevojčica (14) iz američke savezne države Ohio se u utorak suočila s ocem i sinom koji su ju zatočili u podrumu i seksualno zlostavljali. Pobjegla je nakon što je pronašla rezervni ključ.

Timothy Ciboro (53) i njegov sin Esten (28) kažnjavali su Timothyjevu pokćerku tako što su je godinu dana više puta zatvarali u podrum i vezali ju lancima.

Seksualno su je zlostavljali od 2012. kada je njezina majka otišla i nije se vratila.

Djevojčica je uspjela pobjeći u svibnju 2016. godine. Timothyju i njegovom sinu se sudi, a Timothy je optužen i za silovanje druge djevojke. Dvojicu terete za silovanje, otmicu i ugrožavanje djeteta. No oni poriču optužbe. Rekli su i da će na sudu citirati Bibliju kako bi se obranili.

Brane se sami i kao svjedoka pozvali su žrtvu. Uz djevojčicu je, dok je svjedočila, bio pas  Anna (2). Riječ je o zlatnoj retriverici koja je terapeutski pas. Dosad je pomagala žrtvama poplava, djeci u školi i ljudima u bolnicama.

Djevojčica je na sudu ispričala kako su ju vezali za gredu i tako držali zatočenu u nekoliko navrata duže vrijeme.

U jednom je trenutku rekla  Timothyju da prestane govoriti da joj je otac.  

- Misliš li da sam uživao te kažnjavati - pitao je  Timothy djevojku. 

- Rekla bih da si uživao dok si me dirao po intimnim dijelovima tijela - odgovorila mu je djevojčica.

Tužitelji tvrde da je djevojčica doživljavala psihičko i fizičko zlostavljanje sve dok nije pobjegla. U trenutku bijega imala je 13 godina. Policija je u podrumu našla lisice kao i kantu koju je djevojčica koristila kao zahod. Majka djevojčice je tada živjela u Las Vegasu. Djevojčica i još dvoje djece živjelo je s optuženima.

Djevojčica je rekla da su se prema njoj ponašali grublje nego prema ostaloj djeci. Djevojčica je mokrila u krevet, a dvojac ju je kažnjavao tako što ju je zatvarao u kupaonicu te vezao u podrumu. Otac i sin se brane da su curici pružili dom, odjeću i hranu.  

- Da li ti se činilo da te tvoj otac voli - pitao je  Timothy curicu. 

- Normalni očevi ne zlostavljaju svoju djecu - rekla je curica, piše WTOL. 

 

Najčitaniji članci