Obavijesti

News

Komentari 55

Monstruozna likvidacija: Ubio ga u autu ispred šokirane djece

Monstruozna likvidacija: Ubio ga u autu ispred šokirane djece
1

Šok u Crnoj Gori: Ubojica je smrtonosne hice ispalio u Igora Špiru Mitrovića dok su na zadnjem sjedištu auta bila djeca od šest i 10 godina. Nakon prvih hitaca, prislonio mu je pištolj na glavu i nastavio pucati...

VIDEO

Igor Špiro Mitrović likvidiran je u utorak ujutro za volanom svog "Fiata" u Šušnju u Crnoj Gori i to u trenutku dok su na zadnjem sjedištu auta bila njegova maloljetna djeca. Mitrović je nekoliko minuta prije ubojstva s obitelji krenuo iz svoje kuće prema Baru.

Na putu koji vodi do njegove kuće, pred uključenje na magistralnu cestu, njegova supruga Ivana izašla je iz automobila baciti smeće u obližnji kontejner. Ona je vidjela ubojicu i policija će na osnovu njenog opisa pokušati napraviti foto-robot, javlja Blic.

Kako je objavio crnogorski portal Mondo.me ubojica je nastavio pucati i kada je Mitrovića već pogodio u glavu, ispred očiju njegove šokirane djece.

- Smrtonosne hice ispalio je sa Mitrovićeve strane vozila u trenutku kada su na zadnjem sjedištu bila njegova djeca od šest i 10 godina. Ubojica je, nakon prvih hitaca, prišao žrtvi i prislonio na glavu pištolj nastavljajući pucati, objavio je "Mondo", pozivajući se na neslužbene izvore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako su crnogorski mediji objavili da Mitrović nije bio pripadnik nijedne kriminalne skupine, Blic saznaje da je ubijeni bio u jako bliskim poslovnim kontaktima sa pripadnicima grupe Darka Šarića, takozvanim balkanskim 'kraljem kokaina'.

Mitrović je inače ranije bio pomorac, a posljednjih godina bavio se iznajmljivanjem apartmana u privatnom objektu u naselju Zeleni pojas. Prije 15 godina preživio je sačekušu i kišu metaka tako što je pobjegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živio, u centru Bara. Iz tog napada izašao je neozlijeđen.

Nekoliko godina kasnije, također u centru Bara, netko je zapalio njegov Mercedes. To je, do sada, bio i posljednji put da se njegovo ime pojavljuje u rubrikama crne kronike. 

Crnogorski viši državni tužitelj Grujo Radonjić, koji rukovodi očevidom, rekao je da tužiteljstvo i policija poduzimaju sve kako bi otkrili ubojicu Igora Mitrovića.

On je dodao da u interesu istrage ne može govoriti o detaljima ubojstva navodeći da se za sada ne zna motiv zločina. Već je privedeno više ljudi na informativni razgovor, ali su svi kasnije pušteni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje