Obavijesti

Promo sadržaj

More je daleko, ali Medvednica je blizu: Hoteli za svačiji džep

More je daleko, ali Medvednica je blizu: Hoteli za svačiji džep
11

Iznad Zagreba u kojem vreva i zabava ne prestaju ni u vrućim ljetnim mjesecima uzdiže se Sljeme s Medvednicom gdje se može pronaći ugodna hladovina

Iz Zagreba se na Sljeme može stići već za pola sata, a osim ugodnog hlada i šumskog spokoja svatko za sebe može naći i idealnu zabavu. Tako posjetitelji mogu uživati u gastronomskoj sezonskoj ponudi domaće zagrebačke i Zagorske kuhinje, posjetiti rudnik Zrinski, špilju Veternicu, upoznati povijest Medvedgrada i uživati u pogledu na grad.

Što posjetiti na Sljemenu?

U Rudniku Zrinski čija je povijest počela 1527. godine, mogu se obići brojni hodnici. Budući da je u rudniku tijekom cijele godine temperatura 12°c, ne zaboravite ponijeti neki topliji odjevni predmet i sportsku obuću. Špilju Veternicu obavezno treba posjetiti jer je još 1979. godine zaštićena kao geomorfološki spomenik prirode. U Veternici su nađeni ostaci 70-ak vrsta životinja - špiljski medvjed, špiljski lav i leopard, špiljska hijena, nosorog, pragovedo, golemi jelen, divlja mačka i dr., kremeni artefakti (šiljci, strugala, bodeži). Na Medvedgradu se nalazi ranogotička kapelica sv. Filipa i Jakova i Oltar domovine, spomenik palim hrvatskim vojnicima u Domovinskom ratu, a s Medvedgrada se pruža prekrasan pogled na Zagreb.

Posebni popusti za umirovljenike

Za one koji žele prespavati ili ostati nekoliko dana na raspolaganju su ugodne sobe hotela Tomislavov dom ili komforni apartmani u Snježnoj kraljici. U oba hotela u ponudi su jela domaće kuhinje, a gosti mogu uživati i u dodatnim pogodnostima - besplatnom korištenju bazena i fitnessa u hotelu Tomislavov dom te saune u Snježnoj kraljici. U ponudi su i razne vrste masaža, wellness programi, yoga.

Ugostitelji sa Sljemena nisu zaboravili ni umirovljenike pa su tako za njih pripremili i posebne ponude. U Tomislavovom domu svaka soba opremljena je kupaonicom s toaletom i tušem, TV-om i hladnjakom, a u nekim sobama nalazi se i prostor za sjedenje i odmaranje. Polupansion u dvokrevetnoj sobi stoji oko 160 kuna po osobi. U Snježnoj kraljici svaki apartman ima balkon koji se sastoji od spavaće sobe s ležajem za dvije osobe, dnevnog boravka s prostorom za sjedenje, odmaranje i gledanje TV-a, kompletno opremljene kuhinje, kupaonice s toaletom i kadom, zaseban toalet. Polupansion u Snježnoj kraljici po osobi iznosi oko 200 kuna.

Rođendani i vjenčanja u šumskoj bajci

Ugostitelji nisu zaboravili na najmlađe, kojima roditelji mogu prirediti jedinstvenu rođendansku proslavu pored bazena u Tomislavovu domu te izabrati jedan od tri paketa. Mladenci se mogu odlučiti za bajkovito šumsko vjenčanje u oba hotela, a pri tom ne treba zaboraviti da Medvednica ima i svoju kapelicu. U Snježnoj kraljici organiziraju i neponovljive djevojačke večeri. I u Tomislavovu domu i Snježnoj kraljici redovito se organiziraju konferenciji i popularni team buildinzi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.