News

Komentari 133

Moskva: Rusku curicu silovali su 30 sati. Njemačka: To je laž

Moskva: Rusku curicu silovali su 30 sati. Njemačka: To je laž

Rusi su tvrdili da njemačke vlasti žele zataškati da su curicu (13) ruskog porijekla silovali migranti, a Nijemci tvrde da je curica pobjegla dečku i da nije bila silovana

Njemačka policija riješila je slučaj nestale djevojčice zbog kojeg je "zaoštrilo" na relaciji Berlin-Moskva. Naime, rođakinja djevojčice ruskog porijekla, rekla je medijima da su migranti oteli curicu i silovali je satima. 

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov je optužio njemačke vlasti da pokušavaju zataškati slučaj. Frank-Walter Steinmeier, njegov njemački kolega mu je odgovorio da Rusija cijeli slučaj koristi kao propagandu. 

Bild piše u petak kako je slučaj riješen i da djevojčica Lisa (13) iz Berlina nije silovana. Lisa je pobjegla od kuće jer se bojala reakcije roditelja. Trebali su naime razgovarati o problemima u školi. Curica je otišla kod dečka (19) koji živi s majkom. Policija je u njihovom stanu našla Lisine stvari. Majka i mladić su rekli policiji da ih je Lisa 11. siječnja zamolila da se kod njih skloni. Tamo je bila 30 sati i policija nije utvrdila da je oteta niti da je bila silovana. 

Najčitaniji članci