Obavijesti

News

Komentari 259

Most tvrdi: 'Krećemo od sebe, smanjit ćemo saborske plaće'

Most tvrdi: 'Krećemo od sebe, smanjit ćemo saborske plaće'
1

Most tvrdi da će biti jamac provođenja najavljenih reformi i da će raditi na tome da spriječe kriminalne i nečasne radnje kakvih je bilo posljednjih dvadeset godina...

VIDEO

Most je u ponedjeljak popodne medijima poslao priopćenje u kojem su se osvrnuli na konstituirajuću sjednicu Sabora. Kažu da su zadovoljni. Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

"Zadovoljni smo što je danas u Saboru sve prošlo u konstruktivnom tonu, unatoč nekim neugodnostima na koje smo već navikli. Podržali smo akademika Reinera kao kandidata Domoljubne koalicije i sada krećemo u proces formiranja Vlade na čijem je čelu gospodin Orešković u čiju stručnost i iskustvo imamo puno povjerenje.  

Suradnja s Domoljubnom koalicijom trajat će dok se reforme budu provodile i to prema unaprijed utvrđenom hodogramu.

Osim što ćemo biti jamac provođenja najavljenih reformi radit ćemo na tome da spriječimo bilo kakve kriminalne i nečasne radnje kakvih je bilo posljednjih dvadeset godina tijekom vladavine dvaju velikih stranaka. Nećemo dopustiti da prilikom formiranja Vlade njezin dio budu ljudi sumnjive prošlosti ili oni pod istragama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je u svakom procesu promjena najpoštenije krenuti od sebe, inzistirat ćemo na smanjenju saborskih plaća i privilegija zastupnika.  

Znamo da nije riječ o svotama novca koje mogu biti ključne u smanjenju javnog duga ili proračunskih rupa, ali ipak to smatramo moralnim činom i vjesnikom promjena i reformi u Republici Hrvatskoj. Prijedlog promjena imena Sabora koje je predložio njegov predsjednik Reiner nije bio usuglašen s Mostom i smatramo ga posve nevažnim u kontekstu puno bitnijih reformi i poteza koji čekaju hrvatsku vladu". 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 259
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.