Obavijesti

News

Komentari 629

'Neka HDZ pokaže više tih 76 zastupnika ili idemo na izbore'

'Neka HDZ pokaže više tih 76 zastupnika ili idemo na izbore'
1

Čelnik Mosta Božo Petrov ponovno se obratio javnosti i još jednom prozvao HDZ. Poručio im je da napokon pokažu tih 76 zastupnika ili ćemo ići na nove izbore...

VIDEO

Čelnik Mosta Božo Petrov ponovno se obratio javnosti i još jednom prozvao HDZ. Ponovio je kako Most neće sudjelovati u preslagivanjima:

- Mogu reći da Most neće sudjelovati ni u kakvim političkim trgovinama i tezgarenju. Cijela situacija nastala je zbog političke odgovornosti samo jedne osobe. Ni Orešković ni ja nismo za to odgovorni. Dali smo priliku HDZ-u da se stabilizira i trpjeli šamare - rekao je Božo Petrov dodavši da je nudio i svoju glavu na pladnju, a sad mu nije jasno zašto je to učinio.

- Za mene ovo više nije HDZ već skupina pojedinaca koji su svoj interes stavili ispred državnog. 

Petrov je HDZ-u poručio da ima dvije opcije - prva je da napokon postave i pokažu tih 76 zastupnika ili da ponude novog potpredsjednika Vlade. Ako nisu u stanju napraviti ni jedno ni drugo, Petrov smatra, vrijeme je za nove izbore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nemamo o čemu razgovarati. S kim da razgovaramo? Molim HDZ da napokon okončaju krizu i to po mogućnosti u iduća 24 sata. Hrvatska nema vremena - poručio je Petrov, dodavši da razbijanje Mosta neće uspjeti i da njegovi zastupnici čvrsto stoje jedna uz drugoga.

- Ja sam sa svojim MOST-ovcima bio sinoć, spremni smo poginuti jedan za drugoga, a ne prodati se. Mi smo svi jedinstveni - tvrdi Petrov.

Petrov je današnjim obraćanjem reagirao na poruke iz HDZ-a, čiji je glavni tajnik Domagoj Ivan Milošević u četvrtak izjavio da stranka ima dovoljno glasova za preslagivanje Vlade. 

- Ova Vlada je došla u slijepu ulicu, a znamo kako se izlazi iz slijepe ulice. Ili krenete unazad ili skrenete na prvom križanju. Očekujemo da premijer  i oba potpredsjednika odu iz Vlade - rekao je, među ostalim, Milošević. 

Naveo je da će ovoga puta HDZ odlučiti tko će biti novi mandatar.

- Često smo kroz suradnju s Mostom zatomili politički poziv i ponašali se kao da smo mi i Most pola-pola. Ali tome mora doći kraj. HDZ je najveća stranka. Tvrdim da ćemo preslagivanjem dobiti rekonstruiranu Vladu. Političari moraju omogućiti da se hrvatski potencijal iskoristi na korist građana. Da ne budemo najsiromašniji u Uniji, a prema tome idemo - rekao je Milošević.

Petrov je, podsjetimo, u srijedu izjavio kako Most ostaje uz Oreškovića, te da nisu za nikakvo preslagivanje Vlade. Ako će se ustrajati na opozivu premijera, za Most su tada opcija novi izbori.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 629
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag