Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motociklista “obuzdale” kobre glavom u beton

Mateo Marketin (18) iz Zadra tvrdi da su ga policajci bezrazložno bacili na pod. U policiji kažu kako nije želio stati i opirao se pri uhićenju

D.Stokić
Foto: D.Stokić
20 komentara

Kobre su me složile na pod, zavrnule mi lijevu ruku i zabile glavu u beton pred cijelim susjedstvom u nedjelju jer nisam imao kacigu na motoru. Imam čvrgu za uspomenu, a još mi se muti vid, tvrdi Mateo Marketin (18) iz Zadra.
- Ja sam im pružio ruke da mi stave lisice iza leđa, ali nisam htio leći na pod, jer me bilo sram pred susjedima - kaže Marketin, koji tvrdi da su ga poslije u postaji petorica zagrebačkih policajaca tjerala da prizna kako je kriv. Tvrdi da je imao sve papire i da se nije naguravao s policajcima. U zadarskoj policiji kažu da nije stao kad su ga zaustavili, nije imao vozačku, istaknutu registraciju na motoru, kacigu te se opirao pri uhićenju.
Prekoračenja ovlasti, kažu, nije bilo. Marketin ima 30-ak prometnih prekršaja, a prijavljivan je i zbog krivotvorenja novca. Prošlog tjedna se Marijan Kunovec (30) iz Sesveta također žalio da su ga Kobre bezrazložno napale.

Možda vas zanima i ovo:
Message