Obavijesti

News

Komentari 282

Motor auta odletio 50 metara: Poginuo ispred ujakove kuće...

Motor auta odletio 50 metara: Poginuo ispred ujakove kuće...
7

Policajac iz Vrpolja Anto Đuzel (27) Audijem je sletio s ceste i zabio se u stablo u Sikirevcima. Ujak je očajan: 'Istrčao sam sam iz kuće, nešto mi je govorilo da je stradali baš moj nećak Anto'

VIDEO

U Sikirevcima kod Slavonskog Broda u subotu je u teškoj prometnoj nesreći poginuo djelatnik Policijske postaje u Vrpolju Anto Đuzel (27). On je vozeći "Audi" sletio s ceste i na nakon udara u stablo jablana smrtno stradao ispred ujakove kuće. 

- Već smo spavali kada smo odjednom čuli strašan udarac, kuća nam se zatresla. Istrčali smo muž i ja van iz kuće na ulicu u vidjeli auto kako je udario u stablo, dijelova auta bilo je na sve strane, stotinjak metara uokrug. Nismo znali odmah ima li stradalih, ali bilo je strašno za vidjeti sve to, ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć - još uvijek pod dojmom doživljenog ispričala je Sikirevčanka Eva Nikolić, čija je kuća tek kojih dvadesetak metara udaljena od mjesta nesreće.

U policijskom izvješću stoji da je u nedjelju rano ujutro oko 2.10 sati u prometnoj nesreći u Stepinčevoj ulici kod kuće broj 140 u Sikirevcima , 30 km od Slavonskog Broda smrtno stradao 27-godišnji vozač. Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 27-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Audi" slavonskobrodskih registarskih oznaka prilikom izlaska iz zavoja zbog neprilagođene brzine desnim kotačima zahvatio travnatu površinu uz kolnik, izgubio nadzor nad upravljačem, u zanošenju po kolniku vozilo je nago skrenulo ulijevo, sletjelo sa ceste ulijevo na travnatu površinu i udarilo u stablo jablana.

Udar je bio toliko silovit da je, po pričanju očevidaca, motor automobila odletio 50 i više metara od mjesta udara u stablo.

Mladi vozač, inače djelatnik Policijske postaje u Vrpolju, na mjestu je podlegao ozljedama.

U kući poginulog mladića u obližnjem selu Jaruge tuga i očaj. Tragično stradalog Antu Đuzela u selu svi znaju i pamte kao uzornog i pristojnog mladića, spremnog da svima pomogne.

Ujak: Kad sam vidio da je to on, srce mi se steglo i htjelo puknuti

Slučaj je htio da je svoj mladi život skonča doslovce ispred kuće svog ujaka Dušana Lažete u Sikirevcima.  

- Već sam spavao kada me probudio strahovit udarac. Istrčao sam sam iz kuće, nešto mi je govorilo da je stradali baš moj nećak Anto, ali sam smogao snage da prije nego priđem mjestu nesreće nazovem nećaka mobitelom i da vidim jeli dobro i gdje je. Nije se javljao, trnci su me prošli, kada sam došao na mjesto nesreće vidio sam da je to on, srce mi se steglo i htjelo puknuti. Nitko još ne zna što se i kao dogodilo, ima nekih nagađanja o tome, ali znam da je bio jako dobar, pošten i vrijedan mladić, evo jučer je pilao drva ispred kuće. Teško mi je, neizrecivo. Milijun puta je prošao tom cestom, nikada nije vozio brzo, ne pije, nepušač je, ne znamo što se to dogodilo - s grčem u glasu uspio je kazati mladićev ujak Dušan Lažeta.

- Da ga je čovjek svojom rukom pravio ne bi ga mogao tako dobrog učiniti, toliko je bio dobar i drag - kratko je dodala mladićeva teta časna sestra Jelica.

Mladić nije bio oženjen, u policiji je radio oko četiri godine, čim je završio policijsku školu nastavio je tamo raditi i planirati kako svoj život učiniti još ljepšim i radosnijim, tragičan trenutak prekinuo je sve te mladićeve snove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca