Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Motornom pilom sam razrezao stablo koje je palo na njega

Stablo koje je sijekao puklo je i prikliještilo ga na uz tlo u šumi u Worcestershireu. Kako nikoga nije bilo u blizini, a nije imao ni signala na mobitelu nitko nije čuo njegove povike u pomoć

345120146
Foto: Profimedia
14 komentara

Na Kierona Robbinsa palo je stablo od 30 metara koje je presjekao kako bi oslobodio put, a kako njegovi prijatelji, s kojima je došao, nisu bili u blizini 34-godišnjak se oslobodio sam. 

345120146 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Stablo koje je sjekao puklo je i prikliještilo ga na uz tlo u šumi u Worcestershireu. Kako nikoga nije bilo u blizini, a nije imao ni signala na mobitelu nitko nije čuo njegove povike u pomoć. Imao je sreće što je pao blizu svoje motorne pile. Palo stablo od dvije tone prikliještilo mu je nogu, a Kieron se uspio osloboditi motornom pilom. Slomio je gležanj na dva mjesta i poderao ligamente. 

345126091 | Autor: Adam Hughes / SWNS.com Foto: Adam Hughes / SWNS.com

- Stablo je poletjelo kao bumerang. Pogodilo me u prsa. Da me pogodilo malo više bio bih mrtav. Odletio sam dva metra unazad. Imao sam sreće što mi je motorna pila bila blizu. Instinktivno sam počeo rezati što bliže nozi kako bih smanjio pritisak - ispričao je Robbins, prenosi Daily Mail. 

345120154 | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Uz Kierona su bila i njegova dva psa koja su ga cijelo vrijeme tješila, a kad se napokon oslobodio uspio je doći do prijatelja i oni su pozvali spasioce. Liječnici kažu da će Kieron vjerojatno moći stati na nogu oko Božića, ali potpuni oporavak će biti dugotrajan.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message