Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mračna tajna: U kolibi otkrili nacističku seks-mučionicu

Bičevi, maske, drvene palice, lisice, okovi, stolice s trakama za vezanje, samo je dio inventara. Uz navedeno policajci su našli nacističku uniformu te brojne suvenire sa svastikom

Foto: Screenshot

Ugodna koliba usred britanske prirode krila je mračnu tajnu. Policija je posumnjala da je u kolibi bordel, a kada su po nalogu 2010. ušli unutra imali su što vidjeti - prvi kat kuće krio je mazohističku tamnicu prepunu seksualnih igrački i rekvizita s nacističkim simbolima. Sada su objavili snimku iz dijela unutrašnjosti. 

Bičevi, maske, drvene palice, lisice, okovi, stolice s trakama za vezanje, samo je dio inventara. Uz navedeno policajci su našli nacističku uniformu te brojne suvenire sa svastikom. 

- Bili smo jako iznenađeni jer nismo očekivali da ćemo to pronaći, a najmanje tamnicu za mazohistički seks. Sve smo zaplijenili. Jedna prostorija krila je moderan studio za snimanje i elektroničku opremu - rekao je policijski poručnik Stuart Gilroy. 

Muškarac (39) koji je za 850 funti iznajmljivao kolibu u njoj je organizirao bordel, a tri prostorije su korištene za prostituciju. 'Biznis' je reklamirao u novinama prodajući 'masažu na diskretnoj lokaciji u okolici Plymoutha'.

Čudna zbivanja oko kolibe prijavili su mještani jer im je bilo neobično da se muškarac sam pojavljuje u neuobičajene sate te se u kući vrlo kratko zadržava, piše Plymouth Herald. 

Možda vas zanima i ovo:
Message