Obavijesti

News

Komentari 47

Mrsić: Put kojim je SDP krenuo ne jamči nam povratak na vlast

Mrsić: Put kojim je SDP krenuo ne jamči nam povratak na vlast
1

Mirando Mrsić poručuje da "dići ruku za odluku o isključenju bilo kojeg člana iz SDP-a mogu samo oni koji su zadovoljni sadašnjim stanjem u SDP-u"

VIDEO

SDP-ov saborski zastupnik  Mirando Mrsić pozvao je u ponedjeljak rukovodstvo stranke da prije izvještajne konvencije predloži Statut stranke i programsku platformu kako bi članovi SDP-a konačno dobili uvid u smjer u kojem sadašnje rukovodstvo vodi SDP te kako bi procijenili zaslužuje li rukovodstvo daljnje povjerenje za vođenje SDP-a.

"Čini mi se da se sada nalazimo u prijelomnom trenutku za SDP u kojem smo svi zajedno (od svake pojedine članice i člana do rukovodstva stranke) obvezni odabrati najbolji put za SDP. Na žalost, posljednji događaji u SDP-u daju mi za pravo zaključiti da je SDP (zbog loših odluka rukovodstva stranke) krenuo putem koji mu ne jamči povratak na vlast, a upitan je i opstanak stranke koju smo zajedno godinama gradili", napisao je Mrsić na svom facebook profilu.

Ističe da su propustili puno vremena da reformiraju SDP i u njemu promijene ono što su zajednički na Konvenciji ocijenili da ne valja te ocjenjuje da su postali stranka bez jasne programske vizije, empatije za probleme građana te stranka koja isključuje, umjesto da uključuje.

Dići ruku za odluku o isključenju bilo kojeg člana iz SDP-a mogu samo oni koji su zadovoljni sadašnjim stanjem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naglašavajući da je upravo raznolikost mišljenja i izmjena stavova stranačko bogatstvo koje čini SDP, Mrsić poručuje da "dići ruku za odluku o isključenju bilo kojeg člana iz SDP-a mogu samo oni koji su zadovoljni sadašnjim stanjem u SDP-u".

"Iskreno vjerujem da niti jedna članica i član SDP-a nisu i ne smiju biti zadovoljni sa sadašnjim SDP-om te da smo svjesni da se stvari moraju i mogu promijeniti. Kao i toga, kolika odgovornost leži na vodstvu stranke, ne samo predsjedniku, nego i članovima Predsjedništva te Glavnog odbora", navodi.

Mrsić stoga poziva rukovodstvo stranke da prije izvještajne konvencije predloži Statut stranke i programsku platformu kako bi članovi SDP-a konačno dobili uvid u smjer u kojem sadašnje rukovodstvo vodi SDP te kako bi procijenili zaslužuje li rukovodstvo daljnje povjerenje za vođenje SDP-a.

"Moć promjena pripada svakom članu, a ne uskom krugu ljudi u rukovodstvu nacionalne i lokalne razine SDP-a. Vrijeme je da rukovodstvo stranke konačno toga postane svjesno", poručuje taj SDP-ovac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.