Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
46 komentara

Murganić kod svih izaziva grč u želucu, ona je putujući skandal

Naglasila je kako hrvatski građani i njihova djeca nisu zaslužili to, već pristojnu i jasnu politiku o tome kakvu obitelj želimo za 21. stoljeće, uz analizu što nije dobro i što treba mijenjati

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
46 komentara

Predsjednica Građansko-liberalnog saveza (GLAS) Anka Mrak Taritaš istaknula je u četvrtak u Saboru, uoči okruglog stola "Kakvu obiteljsku politiku želimo u 21. stoljeću", kako hrvatski građani zaslužuju imati jasnu i pristojnu obiteljsku politiku.

 Okrugli stol organizirao je Klub zastupnika GLAS-HSU s ciljem, kako kažu, predlaganja zakonskih inicijativa i politika koje će olakšati život obiteljima, mladima i djeci.

Mrak Taritaš: Ministrica Murganić je putujući skandal

 "Imamo jedna resor i ministricu koja već kod nas svih izaziva grč u želucu, kad ide negdje dijeliti djeci poklone svi smo u strahu što će sada biti. Imamo ministricu koja je putujući skandal", kazala je Mrak Taritaš, prozivajući ministricu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić.

Naglasila je kako hrvatski građani i njihova djeca nisu zaslužili to, već pristojnu i jasnu politiku o tome kakvu obitelj želimo za 21. stoljeće, uz analizu što nije dobro i što treba mijenjati.

Topčić-Rosenberg: U Hrvatskoj danas nema obiteljske politike

 Potpredsjednica GLAS-a Diana Topčić-Rosenberg ustvrdila je da u Hrvatskoj danas nema obiteljske politike, te da stoga njezin saborski klub u suradnji s predstavnicima akademske zajednice, udruga i drugih tijela želi izaći s prijedlogom obiteljske politike.

 Teme o kojim se raspravljalo na okruglom stolu su usluge obiteljima u cilju lakšeg balansiranja između rada i obiteljskih obveza te lakšeg nošenja s izazovima roditeljstva, zatim siromaštvo djece i socijalne naknade, te odnos između rada i kvalitete uvjeta života.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message