News

Komentari 1

Muškarac (67) vozio pijan i bez vozačke u Sisku, mladi recidivist završio na 20 dana u zatvoru

Muškarac (67) vozio pijan i bez vozačke u Sisku, mladi recidivist završio na 20 dana u zatvoru

Muškarac (67) vozio je auto kojem su istekle probne tablice, prometna dozvola, a i auto je bio odjavljen, a njemu su oduzeli dozvolu. Mladić iz Dvora pak je višestruki recidivist koji je završio u zatvoru

Sisački policajci u utorak su iza ponoći u Pokupljanskoj ulici zaustavili auto s probnim tablicama, kojim je upravljao 67-godišnjak. Njemu su policajci izmjerili 1,17 promila, a auto je vozio dok mu je vozačka dozvola oduzeta. 

Uz to, utvrdili su i da je isteklo važenje pokusnim pločicama i prometnoj dozvoli te da je vozilo odjavljeno.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozača su smjestili u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Par sati ranije, policija je u mjestu Strelečko, zaustavila auto zagrebačkih registracija kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 20-godišnjak iz Dvora.

Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, tj. o recidivistu, uhićen je i tijekom današnjeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio kaznom zatvora u trajanju od 20 dana i novčanom kaznom i iznosu od 300 kuna.

Najčitaniji članci