Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac je ispunio prijetnje: ‘Prebio me jer sam šetala psa’

IZ ČISTA MIRA: Vesnu Banović muškarac je srušio na tlo, a potom ju je cipelario. Udario je i njezina psa. Kaže da joj je rekao kako će psa ubiti, a nju srediti

Nina Đurđević/Pixsell
Foto: Nina Đurđević/Pixsell
675 komentara

Udario me je šakom i srušio na pod. Potom je prvo mojeg malog psa Benjija šutnuo nogom, a onda je nastavio nogama udarati po meni, još pod dojmom rekla nam je Vesna Banović (33).

Nju i njezina ljubimca u nedjelju oko 11 sati u Mljetskoj ulici u Zagrebu napao je Marko M. Vesna, koja inače živi na Kajzerici, za blagdane je bila s prijateljicom kod njezinih roditelja na Trnju. Povela je i trogodišnjeg mješanca kojeg je udomila iz šinteraja. Prvi susret s napadačem imala je u petak dok je šetala Benjija na livadi ispred njegove kuće.

Njegov sin me molio da imam razumijevanja jer njegov otac ne voli životinje

- Zaprijetio je da će mi ubiti psa, a mene srediti ako me još jednom vidi da šećem tamo. Bila sam svjesna da ću prije ili poslije ponovno naići na njega, pa sam se oboružala ispisom katastarskih parcela kako bi mu pokazala da je park javna površina, a ne dio gradske kuće u kojoj je zaštićeni stanar - rekla je Vesna.

No njega nisu zanimali papiri koje joj je istrgnuo iz ruke i zgužvao. Potom je napao nju i psa.

Vesna je odmah zvala Hitnu pomoć i policiju. Prevezli su je u KBC Zagreb gdje su utvrdili da je lakše ozlijeđena. Ima kontuziju prsnog koša, hematom na leđima i dobila je Šancov ovratnik. Benjiju je pak nastradala čeljust, a od šoka se tresao i dan poslije.

U policiji su potvrdili da su zaprimili dojavu o napadu. Marko je dobio prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira. Jučer nije želio razgovarati s nama. Njegov sin molio je Vesnu da ima razumijevanja jer njegov otac ne voli životinje.

Možda vas zanima i ovo:
Message