News

Komentari 10

Muškarac koji je pokušao ubiti susjedu dobio 30 dana pritvora

Muškarac koji je pokušao ubiti susjedu dobio 30 dana pritvora

Grubišno polje: Muškarac je nožem razrezao gume na automobilu svoje susjede koja ga je prijavila policiji. Kasnije joj je provalio u stan i nožem je ubo u vrat

Zlatko K. (35) je u subotu u Grubišnom Polju nožem pokušao ubiti svoju dvije godine stariju susjedu Kristinu F., a nakon što ga je policija uhitila, sudac istrage odredio mu je 30 dana istražnog zatvora. 

Podsjetimo, muškarac je u subotu nešto prije 17,30 sati nožem razrezao gume na automobilu svoje susjede koja ga je prijavila policiji. Iznerviran prijavom on je počeo lupati na vrata susjede koja živi na istom katu kao i on. Nije mu otvorila, a muškarac je provalio u stan.

Žena i njen sin (16) sakrili su se u sobu, ali je pomahnitali nasilnik razbio staklo na vratima i nožem nasrnuo na ženu. Sinu je rekla da bježi, a ona se pokušala obraniti stolicom. No, napadač je bio jači i ženu ubo nožem u vrat. Nakon što je pala na pod on je nekoliko puta udario po rukama i tijelu, ali su na sreću stigli policajci i savladali manijaka. Žena je prevezena u virovitičku Opću bolnicu te su je zadržali na liječenju.