Obavijesti

News

Komentari 4

Muškarca je prignječio traktor: Spasio ga policajac van službe

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju, a okolnosti ove nesreće nastavljaju se utvrđivati i dalje

U utorak, 10. rujna oko 14.45 sati, u Ulici Plekuti u Šišanu kraj Pule, policajac koji se nalazio van službe primijetio je u susjednom dvorištu 86-godišnjaka ispod manjeg traktora.

Kako bi mu pomogao, počeo je gurati traktor te ga je malo pomaknuo i potrčao potražiti drugog susjeda da mu pomogne spasiti 86-godišnjaka. Dvojica muškaraca uspjela su još malo pomaknuti traktor, no ne dovoljno da bi osloboditi starijeg susjeda. Tada je policajac uključio veći traktor koji se nalazio u blizini te je uz pomoć njega pogurao taj drugi  ispod kojeg se nalazio zaglavljen 86-godišnjak, spasivši na taj susjeda prije dolaska vatrogasaca i hitne pomoći.

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, te je zadržan na liječenju, a okolnosti ove nesreće nastavljaju se utvrđivati i dalje.

Prilikom odlaska na gore spomenutu intervenciju, vozilo prometne policije sudjelovalo je u prometnoj nesreći oko 15.20 sati kod naselja Jadreški. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnja vozačica upravljala automobilom Fiat, pulske registarske oznake, kolnikom Šišanske ceste te je dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom, započela skretati lijevo, uslijed čega je ugrozila promet jer nije vozilo pomaknula udesno kako bi omogućila prolaz vozilu policije, kojim je upravljao 27-godišnji policijski službenik.

Naime, policijsko vozilo je posebnim uređajima davalo svjetlosne znakove i u tom je trenutku pretjecalo Fiat, a kako bi izbjegao bočni sudar, policijski službenik pomaknuo je vozilo u lijevo i prednjim dijelom udario na betonski ogradni zid. U prometnoj nesreći nije nitko ozlijeđen, a vozačici će se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdati prekršajni nalog.

Pokretanje videa ...