Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž (81) i žena (84) umrli u stanu od trovanja plinom

Ivanić Grad: Njihova snaha pokušala je ući u stan, a kako se supružnici nisu odazvali, pozvala je policiju. Ugušili su se od trovanja monoksidom

Ž.Lukunić
Foto: Ž.Lukunić
2 komentara

Petar (81) i Marija (84) Kovač iz Ivanić Grada umrli su u srijedu između 16 i 22 sata od trovanja ugljičnim monoksidom. Sin Josip zvao ih je cijelu srijedu, no oni se nisu javljali na telefon. Nazvao je bratića, koji je otišao do stana Kovačevih.
- Javio mi je da gori svijetlo, no da nitko ne otvara vrata. Došao sam, a vrata su bila zaključana - rekao je kroz suze Josip Kušar. Nazvao je policiju koja je provalila u stan. Nesretnu ženu snaha Marija je pronašla u dnevnom boravku, a muškarca u kupaonici.
- Baka je ležala na krevetu s tlakomjerom. Vjerojatno joj je pozlilo. Djeda Peru smo našli u kuponici, naslonjenog na perilicu rublja - rekla je snaha Marija. U stanu je policija izmjerila veliku koncentraciju ugljičnog monoksida.
- Mama je čistila štednjak, pa je vjerojatno iz cijevi koja vodi do dimnjaka istjecao plin. Ne mogu vjerovati da sam izgubio oba roditelja isti dan, u isti sat. Strašno - ispričao je Josip.

Možda vas zanima i ovo:
Message