Obavijesti

News

Komentari 11

N1 i SportKlub upitni i na HT-u? 'Naša ponuda im ne odgovara'

N1 i SportKlub upitni i na HT-u? 'Naša ponuda im ne odgovara'

Iz United media navode večeras da pregovori traju i sa HT-om koji ima MAX tv, ali i da su i tu zapeli oko ovih kanala. Dodaju i da se nadaju da ne postoji 'kartelski dogovor oko pritiska na United'.

U poslovnoj trakavici između United Media i A1 komunikacija, večeras se United oglasio novim priopćenjem u kojem navode da se trenutno vode i pregovori s Hrvatskim Telekomom, kojem su, navode, dali iste uvjete i cijenu koju su imali godinama unazad.

-  I taj operater je na naše iznenađenje odgovorio da je ponuda „neodgovarajuća“, pa nije izvjesno hoće li i oni zadržati UM kanale u ponudi - navode iz Uniteda, govoreći o Sport klub kanalima i N1 televiziji.

Sport Klub uzvratio A1: Vaši navodi ne odgovaraju istini, cijena i uvjeti su ostali isti...
Sport Klub uzvratio A1: Vaši navodi ne odgovaraju istini, cijena i uvjeti su ostali isti...

Kako ističu u priopćenju, nakon što je A1 odbio istu cijenu za 15 kanala, zatražili su ponudu za samo tri kanala, koja je, kažu iz Uniteda, bila neodgovarajuća za A1 koji je odlučio isključiti kanale. Navode da je poslovna praksa da je cijeli paket povoljniji od pojedinačnog i oni misle da nije bilo razloga za isključivanje kanala N1 i Sport klub.

Navode i da imaju Formulu 1 i Bundesligu te im nije jasno zašto bi netko tražio da se 'enormno spušta cijena'. Dodaju i da su Premier liga i Formula 1 među najskupljim pravima te da ni njima za to nije spuštana cijena te kako žele vjerovati da ne postoji 'kartelski dogovor oko pritiska na United mediju.