Obavijesti

Promo sadržaj

Na 100. obljetnicu Hiltona otvoren je treći Hilton hotel

Na 100. obljetnicu Hiltona otvoren je treći Hilton hotel
10

Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton, otvoren je u hrvatskoj metropoli te se tako pridružio Hiltonovim hotelima u Zagrebu: hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb otvorenom 2013. i hotelu Canopy by Hilton Zagreb koji je otvoren prošle godine

Zagreb City Hotels je tvrtka koja uspješno upravlja Hiltonovim hotelima i koja je, zbog svojih izvanrednih rezultata rada i promicanja kvalitete Hilton brenda, postala Hiltonov najjači partner u regiji. Hilton, vodeća svjetska hotelska kompanija, ove godine slavi svoju stotu obljetnicu te trenutno posluje u 113 zemalja s više od 5.600 hotela.

•    U Hilton Garden Inn, tvrtka Zagreb City Hotels, uložila je 20 milijuna eura. Hotel je kategoriziran s 4 zvjezdice, a odlikuje ga industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja u kojem se gosti osjećaju ugodno i opušteno. Hotel se smjestio na Radničkoj cesti, udaljen je od Zračne luke Zagreb samo 20 minuta vožnje, a nalazi se u poslovnoj četvrti i u blizini svih važnijih gradskih atrakcija.
Gostima su na raspolaganju 153 komforne sobe suvremenog dizajna, fitness centar, The Shop (mala trgovina s osnovnim potrepštinama), Laundry room (samoposlužna praonica rublja).

Kongresni centar na 8. katu prostire se na 1000 kvadratnih metara što ga čini idealnim mjestom za kongrese, sastanke i razne banketne evente. U sklopu kongresnog centra nalazi se pet prostranih multifunkcionalnih dvorana koje mogu ugostiti do 1000 ljudi. Kongresni prostor dizajneski i tehnički suvremeno je opremljen, a visina stropa od 6 m, te staklene stijene koje ga okružuju, stapaju prostor s prekrasnim pogledom na Katedralu i grad Zagreb.

Moderan restoran u prizemlju hotela polivalentnog je koncepta. U njemu se poslužuje doručak, dnevna ponuda jela za ručak i a la carte jela. Međutim taj isti prostor može se vrlo jednostavno pretvoriti u prostor za organizaciju događanja, promocije automobila te ostala sl. događanja koja traže veliki prostor, uz moderan dizajn.

Zagreb je otvorenjem hotela Hilton Garden Inn dobio na kvaliteti turističke ponude, a nova, suvremeno opremljena kongresna dvorana upečatljivog dizajna s pogledom na grad i moderan restoran u prizemlju hotela, postat će nova, vrlo atraktivna mjesta za organizaciju vjenčanja i ekskluzivnih događanja.

Portfelj tvrtke čine 3 hotela s ukupnim kapacitetom od 465 smještajnih jedinica, osim novootvorenog hotela, tu su još i:

  • DoubleTree by Hilton, kategorije 5* raspolaže sa 161 sobom, Fitness i Spa centrom na 10. katu hotela. Originalni koncept Oxbo restorana bazira se na autentičnim namirnicama: Black Angus govedini s Creekstone farme, plavorepoj tuni iz uzgajališta Kali, meso za burgere ručno se proizvodi, kao i svi umaci te sladoled. 
  • Hotel Canopy by Hilton, kategorije 4*, prvi je hotel brenda Canopy na europskom kontinentu. Hotel je inspiriran industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om, raspolaže sa 151 sobom koje pružaju jedinstvenu udobnost i krevete dizajnirane posebno za Canopy Zagreb. Gostima su na raspolaganju Canopy bicikli te nekoliko noviteta: Retreat zona za opuštanje i Transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, community stolovi za rad i druženje. 
     

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...