Obavijesti

News

Komentari 127

Na domaću spizu: Brižni Ćaća odveo je svoju obitelj na ručak

Na domaću spizu: Brižni Ćaća odveo je svoju obitelj na ručak
1

U splitskom restoranu povoljnih cijena bivši je premijer Ivo Sanader, sadašnji optuženik za brojna djela, jeo domaću hranu. Snimila ga je naša čitateljica. Kaže da je Sanader vrlo pristojan

VIDEO

On vam je pristojan, nikad nema neke ekstravagantne zahtjeve i ponaša se kao pravi gospodin.

Tako nam je česta gošća jednog splitskog restorana opisala Ivu Sanadera. Čitateljica ga je snimila u srijedu dok je objedovao sa suprugom Mirjanom, kćeri i još jednim mladićem. Ne zna što su jeli, ali zna da nije bilo ništa neuobičajeno.

- Ajme, nemam pojma je li mu to bila starija ili mlađa kći, i je li ovaj mladić njezin dečko ili je član šire obitelji. Al’ stvarno je Ivo Sanader. Kad god sam ga vidila, uvik pristojan, ka i svaki normalan čovik - kaže čitateljica koja je bivšeg premijera imala prilike više puta sresti u tom splitskom restoranu.

- Cijene su ondje povoljne, dvoje ljudi može ručati i za 150 kuna, ovisi koje se vino naruči. Sretala sam ga i s prijateljima, dođe s ekipom - govori čitateljica o sadašnjem optuženiku u više procesa - Fimi medija, Ina-MOL, afera Planinska u kojoj je nepravomoćno osuđen na 4,5 godine zatvora, ali pravomoćno još ni za jedno.

Prisjetimo li se bivšeg premijera Zorana Milanovića, taj nije zalazio među “raju”, ali, ruku na srce, protiv njega nema nijedne optužnice.

Još jednog bivšeg premijera čitatelji 24sata snimili su na tržnicama i ribljim feštama - Tihomira Oreškovića. Ali povukao se u državnu vilu Costabella između Rijeke i Opatije. Ondje je s obitelji jeo naručenu hranu, a kad je pukla bruka da njegovo ljetovanje stoji 100.000 kuna, pristao je platiti troškove hrane pa je platio oko 20.000 kuna. Ivo Sanader, pak, račun za ručak s obitelji platio je odmah. Pravi Ćaća, rekli bi šereti.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk