Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Na drugom VOLTA programu nastupaju regionalni izvođači

Na drugom VOLTA programu nastupaju regionalni izvođači
2

U drugoj iteraciji klupske večeri VOLTA predstavljamo vam izrazito talentiranog slovenskog DJ-a Jašu Bužinela te domaću producentsku snagu Damjana Morello, spajajući DJ i live izvedbe u jedinstveno iskustvo

VIDEO

U drugoj iteraciji klupske večeri VOLTA predstavljamo vam izrazito talentiranog slovenskog DJ-a Jašu Bužinela te domaću producentsku snagu Damjana Morello, spajajući DJ i live izvedbe u jedinstveno i eklektično plesno iskustvo. 
Tokom večeri će prevladavati techno, electro i bass zvukovi s elementima eksperimentalnih podžanrova.

VOLTA ljubljanska veza - Jaša Bužinel osnivač je Partijske linije, radio emisije na slovenskom Radio Študentu u sklopu koje na tjednoj bazi predstavlja mirijadu svježih house, techno, bass i experimental izdanja. Dio je ljubljanskog Cosmic Sex kolektiva, skupine mladih DJ-a, muzičara, dizajnera i video artista s kojime organizira klupska događanja velike posjećenosti od strane slovenske publike. 

Na drugome po redu VOLTA programu i ovoga će se puta na timetableu naći live act čiji termin popunjava Damjan Morello, zagrebački trip-hop producent te član trip-hop akta BLKPRNT. Ovaj mladi majstor glazbene produkcije i audio inžinjeringa predstavit će rijedak i jedinstven nastup u kompletno vlastitoj glazbenoj produkcijom.

Večer će, po običaju, otvoriti i zatvoriti VOLTA rezidenti - Oberõn, Kornet, i NIOBE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oberõn je najstariji član kolektiva i najduže je na zagrebačkoj sceni. Sa svojim kolegom Akuulom čini dvojac Oberkuul koji u zadnje vrijeme nije neobično vidjeti kao dio line-upa eventa na kojem se pretstavlja ozbiljniji, dublji elektronski zvuk. Često ga se može čuti u mekama zagrebačke elektronike kao što su klubovi Masters, Funk, Medika, SoundFactory, Boogaloo, Podmornica-Katran kao i na festivalima poput Reverse, Illectricity, INmusic Festival, Exit Festival u Novom Sadu i Elevate Festival u Grazu (Austrija).

Kornet je relativno nov na sceni, sa samo godinu i pol aktivnosti. Točnije, krenuo je s puštanjem kao jedan od finalista Illectricity Nucomer natječaja 2016. Otada polako ali sigurno razvija svoj zvuk koji dobiva priliku puštati u velikoj većini zagrebačkih klubova poput Mastersa, AKC Medike, Funka, Pločnika te u splitskoj Kocki. Ne voli se pretjerano vezati uz jedan žanr pa se tako u njegovim setovima može čuti mješavina house, techno, electro, i bass zvukova. 

NIOBE - momak iz Belišća/Valpova, 22-godišnji DJ aktivan je na zagrebačkoj sceni nešto manje od godinu dana. Nastupio je svega dvadesetak puta, među ostalom u klubovima Attack, Funk, KSET, Pločnik, SoundFactory i ljubljanski Rog. Pobjednik je ovogodišnjeg Nucomers Nighta u sklopu Illectricity Festivala na kojem je i nastupio, suorganizator novog klupskog programa VOLTA te jedan od glazbenih moderatora Zvučnog Zida na Radio Studentu. U klupskoj ga muzici najviše privlače nepravilni, sinkopirani ritmovi, industrijski i ritualni zvuk te odnos dubstepa i techna u svim njihovim oblicima.

Osim organiziranja evenata i gostovanja, jedan od VOLTA projekata su Soundcloud podcastovi. Krenuvši u ožujku prije prvog eventa, redovno izbacuju mikseve. Kako mladih i nepoznatijih, tako i afirmiranijih DJ-eva i producenata sa scene.

Slušamo se i gledamo 27. travnja u AKC Attacku. Upad je 30 kn prije ponoći, 40 kn poslije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života