Obavijesti

News

Komentari 53

Stiže pijesak iz Sahare, a na Jadranu će puhati olujno jugo

Stiže pijesak iz Sahare, a na Jadranu će puhati olujno jugo
1

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 9 do 13, na Jadranu između 13 i 17 stupnjeva Celzijevih, prognozira za ponedjeljak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ)

VIDEO

Promjenljivo oblačno, na Jadranu te u predjelima uz Jadran mjestimice uz mogućnost za malo kiše. Duljih sunčanih razdoblja bit će u istočnoj Hrvatskoj. Ujutro na kopnu ponegdje magla ili sumaglica. Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, a na Jadranu će puhati jako i olujno jugo.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:02

U naše će krajeve stizati i sve više vlage, ali i pustinjskog pijeska iz Afrike, osobito u utorak i srijedu. U ponedjeljak ipak, još u većem dijelu zemlje suho, piše HRT.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 9 do 13, na Jadranu između 13 i 17 stupnjeva Celzijevih, prognozira za ponedjeljak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). 

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti. Hrvatski autoklub (HAK) vozače poziva na dodatni oprez zbog magle na autocesti A4 Goričan-Breznički Hum i A6 Rijeka-Zagreb na dionici tunel Tuhobić-čvor Vrata. 

Vozače se poziva da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog teretnog vozila u kvaru na dionici državne ceste DC10 od čvora Luka u smjeru čvora Sveta Helena vozi se uz ograničenje brzine. 

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula, DC206 Hum na Sutli-Kostel.

Zbog odrona zatvorena je županijska cesta ŽC6034 Knin-Plavno u mjestu Radljevac. Obilazak je LC65004 preko Stare Straže ili lokalnom cestom LC65004 Čupkovića most.
Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila, vrijeme čekanja na granicama se mijenja te su na pojedinim graničnim prijelazima moguća i duža čekanja.  

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: trajektna linija: Split-Vela Luka-Ubli (polazak u 15:00 sati); katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Rijeka, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Vis-Split, Korčula-Hvar-Split te brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag