Obavijesti

News

Komentari 7

Kolone se stvaraju kod Lučkog, promet pojačan i kod Bosiljeva

Kolone se stvaraju kod Lučkog, promet pojačan i kod Bosiljeva
6

Na ulasku na autocestu u Lučkom zasad nema dužih čekanja. Na autocestama su mogući zastoji u blizini odmorišta i čvorova kao i vožnja u koloni u pokretu na pojedinim dionicama pa vozače pozivamo na dodatan oprez

VIDEO

Povećana je gustoća prometa na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, povremeno u oba smjera te se povremeno vozi u kolonama u pokretu u blizini odmorišta i čvorova, a prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je dugačka 7 km i proteže se na Istarski ipsilon.

Gužva na Lučkom, očekuje se udarni vikend i kolone prema moru Reporterka: Nikol Zagorac

Posted by 24sata on Saturday, July 13, 2019

Hrvatski autoklub (HAK) poziva vozače na dodatan oprez i održavanje sigurnosnog razmaka između vozila. 

U kolonama u pokretu sa kraćim zastojima vozi se između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u oba smjera, između čvorova Bosiljevo II i Novigrad te između čvora Zadar II i mosta Maslenica (između 262+000 i 243+500 km) u smjeru unutrašnjosti, na izlasku sa autoceste na naplatnim postajama Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila proteže se oko 1 km, a na ulasku u smjeru mora zasad nema dužih čekanja, javio je HAK u 12 sati. 

Zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona je dugačka 5 km i proteže se na Istarski ipsilon, pred graničnim prijelazom Požane kolona je duga oko 2,5 km, a pred tunelom Učka u smjeru Rijeke duga je 2 km.

Na autocesti A7 pokraj graničnog prijelaza Rupa u smjeru Slovenije kolona vozila proteže se oko 1,5 km. 

Povećana gustoća prometa na državnoj cesti DC102 između 1+000 km i 4+810 km u oba smjera (kolone se protežu od Malinske u smjeru kopna i od čvora Hreljin u smjeru otoka). 

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Čeka se na graničnim prijelazima, a kolona teretnih vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac ispred graničnog prijelaza Bajakovo duga je oko 2 km.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Danas do 14 sati na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1 - Ličkoj magistrali.

Na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi i izgradnji kolnika ili redovitog održavanja, pa vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije i ograničenja brzine u zoni radova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava