Obavijesti

News

Komentari 18

Na natjecanju je bila najteža, a sada je lakša za 90 kilograma

Na natjecanju je bila najteža, a sada je lakša za 90 kilograma
6

Kao tinejdžerka, Staci (30) nagomilala je kile. Sa 206 kila shvatila je da hitno mora nešto učiniti. Prijavila se na projekt 'Extreme makeover' i dobila svog trenera

VIDEO

Kada ste najteži na natjecanju za najtežu osobu, to je strašno, govori majka dvoje djece koja je donedavno imala 206 kilograma i bezuspješno se pokušavala riješiti nakupljenog sala. Prijavila se na 'Extreme makeover' i uz pomoć osobnog trenera i snage volje 'stesala' svoje tijelo. 

Staci Bridwell (30) iz Hasleta u Texasu u samo godinu dana izgubila je 90 kilograma. Među natjecateljima američkog showa 'Biggest Loser' ova Teksašanka isticala se svojom kilažom, kojom je premašivala sve sudionike. U mršavljenju joj je pomogao slavni trener Cris Powell.

- Natukla sam kilograme još kao tinejžerica i to između 13 i 15 godine. Već tada kupovala sam odjeću u trgovinu za krupnije žene - priča Amerikanka.

No nije sve teklo po planu. Nakon što je smršavila na 130 kila, ponovno je pokleknula, vratila se brzoj prehrani, a kile su se počele gomilati. Srećom, na vrijeme je shvatila kud sve to vodi i konačno smršavjela na željenih 115 kilograma.

Trener za nju kaže da je najveća žena s kojom je radio, no transformacija koju je vidio na kraju je nevjerojatna. Kao posljedica zdravog načina života, čak je i njen suprug izgubio 45 kilograma.

Staci je i prije ovog mršavljenja isprobala sve moguće dijete, ali nijedna joj nije pomogla. Problem je bio njen posao mobilnog radiologa, zbog kojeg je provodila i do 10 sati dnevno u automobilu, a fast food postao je sastavni dio njene prehrane. Morala se brinuti za dvije kćeri, ali i za supruga koji je pretrpio moždani udar tri tjedna nakon što su se upoznali. 

Ipak, pronašla je inspiraciju za mršavljenje, promjenu životnih i prehrambenih navika. Sada svakodnevno vježba i po nekoliko sati dnevno unatoč zahtjevnom poslu i obitelji. 

- Nisam znala kuhati, kupiti namirnice u trgovini. Morala sam promijeniti sve to i uspjela sam - objasnila je Staci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa