Obavijesti

News

Komentari 14

Na Nijagari poginuo avanturist koji je 2003. uspješno skočio...

Na Nijagari poginuo avanturist koji je 2003. uspješno skočio...

Jones je pokušao izvesti skok niz vodopad od 51 metra visine na granici Kanade i SAD-a. Njegovo tijelo pronađeno je u rijeci Nijagari, u blizini sela Youngstown, na ušću jezera Ontario

VIDEO

Avanturist Kirk Jones, koji je 2003. preživio nezaštićeni spust Nijagarinim slapovima, poginuo je prilikom pokušaja da ponovi svoj podvig, ovaj puta u lopti za napuhavanje, javlja u subotu AFP.

Tijelo 54-godišnjeg Jonesa pronađeno je 19 kilometara nizvodno u rijeci nekoliko tjedana nakon što je u podnožju slapova pronađena prazna lopta, navodi agencija pozivajući se na lokalni Syracusa Post-Standard.

Kako tvrde lokalne vlasti, Jones je pokušao izvesti skok niz vodopad od 51 metra visine na granici Kanade i SAD-a. Lopta je pronađena kako se prazna vrti u podnožju slapova.

Jones je 20. listopada 2003. ilegalno skočio u Nijagarine slapove bez ikakve zaštitne opreme, a na sebi je imao samo nešto odjeće. Tada je uhićen i morao je platiti visoku novčanu kaznu, a Kanada mu je doživotno zabranila ulazak na svoj teritorij. Tada je pretrpio tek manje posjekotine i modrice i obećao da to više nikada neće ponoviti.

Policija države New York je priopćila da je njegovo tijelo pronađeno 2. lipnja u rijeci Nijagari, u blizini sela Youngstown, na ušću jezera Ontario. Također je potvrdila da se radi o istom čovjeku koji je prije 14 godina preživio skok s Nijagarinih slapova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca