Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Na Pašmanu nemaju poštara: Pisma si sami dijele na zidiću

U središnjem mjestu otoka Pašmana, Neviđane, građani su se pobunili zbog načina na koji im već neko vrijeme 'stiže' pošta. Računi im kasne i moraju plaćati kamate, a pomaka u poslovanju nema

Foto: 057info.hr
26 komentara

Mještani Neviđana na otoku Pašmanu skupili su se na Koledišću i krenuli u potragu. Stigla je pošta, ali ne i do njihovih kućnih vrata, već do mjesta u gradu na kojem mještani osobno moraju 'iskopati' svoju pošiljku, prenosi 057.info.

Foto: 057info

Iako su poštu u tom mjestu imali još prije 50 godina, danas tamo s istom imaju problema. Poštara nema, a mještanima kasne računi zbog čega moraju plaćati kamate.

Tako stižu i kamate, ovrhe, a mještani su se odlučili pobuniti. Poštu im sad s kašnjenjem donosi poštarica iz mjesta Kukuljice na Ugljanu jer sad tamo stiže pošta za otok Pašman.

Foto: 057info

Mještani su se sastali kod mjesta dolaska kombija pošte i krenuli u razvrstavanje i potragu za svojom poštom jer je njihov poštar nakon 25 godina dao otkaz, a njegovo mjesto nije upotpunjeno. Izgleda da će poštu još neko vrijeme dobivati na taj način jer nije poznato kad će Pošta pronaći novog poštara.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message