News

Komentari 26

Na Pašmanu nemaju poštara: Pisma si sami dijele na zidiću

Na Pašmanu nemaju poštara: Pisma si sami dijele na zidiću

U središnjem mjestu otoka Pašmana, Neviđane, građani su se pobunili zbog načina na koji im već neko vrijeme 'stiže' pošta. Računi im kasne i moraju plaćati kamate, a pomaka u poslovanju nema

Mještani Neviđana na otoku Pašmanu skupili su se na Koledišću i krenuli u potragu. Stigla je pošta, ali ne i do njihovih kućnih vrata, već do mjesta u gradu na kojem mještani osobno moraju 'iskopati' svoju pošiljku, prenosi 057.info.

Iako su poštu u tom mjestu imali još prije 50 godina, danas tamo s istom imaju problema. Poštara nema, a mještanima kasne računi zbog čega moraju plaćati kamate.

Tako stižu i kamate, ovrhe, a mještani su se odlučili pobuniti. Poštu im sad s kašnjenjem donosi poštarica iz mjesta Kukuljice na Ugljanu jer sad tamo stiže pošta za otok Pašman.

Mještani su se sastali kod mjesta dolaska kombija pošte i krenuli u razvrstavanje i potragu za svojom poštom jer je njihov poštar nakon 25 godina dao otkaz, a njegovo mjesto nije upotpunjeno. Izgleda da će poštu još neko vrijeme dobivati na taj način jer nije poznato kad će Pošta pronaći novog poštara.

Najčitaniji članci