Obavijesti

News

Komentari 19

Na petak 13. ubio troje djece: Monstrum uskoro na slobodi?

Na petak 13. ubio troje djece: Monstrum uskoro na slobodi?
1

Velika Britanija: David McGreavy je čuvao troje djece. Beba je počela plakati, a on je poludio i prebio ju nasmrt. Brata je zadavio, a sestri je prerezao grlo

VIDEO

David McGreavy ubio je troje djece i nabio njihova tijela na ogradu. Nazvali su ga 'monstrumom iz Worcestera'. Uskoro bi mogao biti pušten iz zatvora.

McGreavy je u petak 13. travnja 1973. čuvao Paula, Dawn i Samanthu Ralph. Tada je imao 21 godinu. Dobio je doživotnu kaznu zatvora s mogućnošću pomilovanja nakon 20 godina.

Jedno je vrijeme boravio u otvorenom zatvoru pa čak i u hostelu gdje je bio na uvjetnoj slobodi, ali je vraćen u zatvor nakon što je javnost za to saznala. Pomilovanje je tražio devet puta. Izvor iz zatvora kaže da McGreavy u zatvoru radi što želi, da ima svoju kuhinju i da smije ići u knjižnicu. Kaže i da su ga već puštali na uvjetnu slobodu i da se sada traži način da ga se pusti iz zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stravičan zločin

McGreavy je bio podstanar kod para čiju je djecu ubio. Samantha koja je imala devet mjeseci počela je plakati. McGreavy je poludio i pretukao ju nasmrt. Paula, koji je imao četiri godine, je zadavio, a Dawn, koja je imala dvije godine, je prerezao grlo. Policija je djecu našla nabodene na susjednu ogradu.

Majka Elsie Ralph koja je tada imala 23 godine je bila na poslu, a njezin suprug Clive Ralph je otišao po nju.

Djecu su ostavili Davidu koji je bio njihov prijatelj i podstanar. Djeca su ga dobro poznavala. Često se igrao s njima i par nije sumnjao da bi im David mogao bilo kako nauditi. Kada su se vratili kući, dočekala ih je policija. McGreavy koji je bio izbačen iz kraljevske mornarice je zločin priznao. Rekao je policiji da Samantha nije htjela prestati plakati. 

289096729

- Stavio sam joj ruku na usta i 'nestao'. Paula sam zadavio žicom. Htio sam ga pokopati, ali nisam mogao. Izašao sam van i nabio ih na ogradu. Stalno sam čuo kao da netko govori djeca, djeca, djeca... - rekao je David McGreavy istražiteljima. Nejasno je da li je imao i seksualne motive. 

Ministarstvo nema komentara

Britansko ministarstvo pravosuđa kaže da slučaj ne žele komentirati i da je za puštanje zatvorenika za slobodu isključivo odgovoran neovisan odbor za pomilovanja, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)
TRAŽILI NOVAC

VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)

BiH - Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku tvrdili da znaju gdje je djevojčica Danka (2), koja je ovog tjedna nestala kod Bora u Srbiji. Uhićeni su na području Hadžića. Naime, trojica muškaraca su tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj Danki. Uhićenje je zatražio beogradski Interpol, a odjel za Cyber kriminal locirao je muškarce s pomoću njihove IP adrese. U kuću u kojoj su se nalazili upala je specijalna policija.