Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Na sjednici nosio pištolj i psovao ustašku mater

Čelnik udruge Rast Zagore tvrdi da je pročelnik Županijskog ureda za prostorno uređenje fizički napao potpredsjednika udruge pa aktivirao pištolj

S. Dalmacija
Foto: S. Dalmacija
0 komentara

Prava drama odvijala se prekjučer u Kladnjicama na javnoj raspravi o prijedlogu prostornog plana općine Lećevica.
Naime, županijskim prostornim planom tu se namjerava graditi centar za zbrinjavanje otpada. Protiv toga oštro su protesitirali iz udruge "Rast". Nakon žestokih prepucavanja i teških optužbi na kraju rasprave došlo je i do fizičkog obračuna.
Niko Mrčić, ravnatelj Zavoda za prostorno planiranje navodno je nasrnuo na Dinka Milića, dopredsjednika udruge "Rast", hrvao se s njim po podu, a potom i prijetio pištoljem. I ne samo njemu.
- Potegao je na više ljudi. Najprije je Miliću opsovao mater ustašku, a zatim ga dohvatio za prsi pa mu istrgao košulju. Obojica su pali na pod. Nakon toga Mrčić se digao, udaljio par metara i izvadio pištolj - ispričao nam je Anđelko Parčina, predsjednik udruge "Rast" koji je svjedočio incidentu.
- U životu nisam pištolj vidio, a ne da sam ga imao u rukama. Naguravali smo se, ali on je mene prvi napao i to sa leđa. A ja tog čovjeka uopće ne poznajem. Prijavili smo sve policiji i oni će provesti istragu - rekao nam je Niko Mrčić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message