Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
8 komentara

Na slici otkrila da kćerka prijateljice ima rak na oku

Prijateljica koju je znala samo preko chata kazala je Megan Santos da provjeri kod liječnika kakva to čudna sjena prelazi preko oka malene Rowan

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
8 komentara

Dvije majke Madeliene Robb iz Stretforda u Britaniji i Megan Santos iz SAD-a upoznale su se putem internet-chata na dan kada su rođena njihova djeca, no nikada se nisu vidjele.
Nastavile su se dopisivati te razmjenjivale slike svoje novorođene djece. Tako je Madeleine, iako je ekonomistica, a ne liječnica, na svim slikama prvog rođendana male Rowan uočila kako joj preko očiju prelazi čudna sjena. Odmah je o tome obavijestila svoju internet-prijateljicu. Megan je svoju djevojčicu još isti dan odvela liječniku koji joj je dijagnosticirao vrlo agresivni tumor na oku - retinoblastom.
- Da Madeleine nije primijetila sjenu na slikama, vjerojatno bi još čekali prije no što bismo Rowan odveli liječniku. A tada bi već možda bilo kasno - kazala je Megan, koja bi što prije željela upoznati svoju novu prijateljicu i zagrliti je. Iako će malena Rowan ipak izgubiti oko, šanse za njezino preživljavanje, zahvaljujući ranoj dijagnozi, znatno su veće, komentirali su liječnici.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message