Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Peti Sonus festival postao je set za snimanje filma 'Interrail'

Sonus festival koji je za svoju 5. obljetnicu okupio desetak tisuća posjetitelja na plaži Zrće pretvorio se u set na kojem se snima dugometražni igrani film pod nazivom “Interrail”, redateljice Carmen Alessandrin

Foto: Ruben Schmitz

Dugometražni igrani film pod nazivom “Interrail” uradak je francuske redateljice Carmen Alessandrin, koja se može pohvaliti nagradom pariške filmske škole EICAR te radom na poznatom filmu Dalida i TV seriji Malaterra. Producenti filma su Julien Seul i Lisa Azuelos, poznati po nekoliko francuskih filmova kao što su LOL, Dalida i Les têtes de l'emploi sa zvijezdama Sophie Marceau i Franck Dubosc.

Foto: ANTONIO HANT CORALLO

Film je sa snimanjem započeo upravo na Pagu nakon čega za filmsku ekipu slijedi ukupno 45 dana snimanja na lokacijama koje uključuju Pariz, Berlin, Budimpeštu, Beograd, Dimitrovgrad, Sofiju i Thesaloniki. Sonus festival u Novalji zaokružuje ovaj bogati buddy-movie, priču ceste (ili bolje reći željezničkih tračnica) o šestero mladih koji imaju posljednju priliku punim plučima udahnuti svoju mladost; nevinost. 

Redateljica Carmen Alessandrin prošle godine je po prvi puta posjetila Pag i Sonus festival i kako sama kaže: “Sonus festival je jedan od najimpresivnijih festivala na kojim sam bila. Morala sam ga uključiti u film. Za mene je vrlo bitno da film snimamo i preko dana i noću, jer upravo je to doživljaj Sonus festivala kojeg moram podijeliti s gledateljima.”

Foto: Sonus festival

Sonus festival se održava u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso. Upravo je tijeku četvrti dan festivala koji ce završiti legendarnim afterpartyjem u petak, 25.kolovoza u večernjim satima. Dosada su na festivalu nastupile svjetske zvijezde elektroničke glazbe kao što su Carl Cox, Pan-Pot, Richie Hawtin, Marco Carola, Adam Beyer, Seth Troxler i The Martinez Brothers, Loco Dice, Maceo Plex i mnogi drugi. U preostala 3 dana festivala nastupit će Solomun, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, tINI, Joseph Capriati, Seth Troxler, Âme I mnogi drugi.

Na ulazu u festival je dostupan ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica po i dalje povlaštenim cijenama za posjetitelje iz EX YU regije. 
Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama Facebook i Instagram.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message