Obavijesti

News

Komentari 46

Na umjetnoj oplodnji bračni par doznao je da su ustvari blizanci

Neimenovani supružnici, zbog nemogućnosti da dobiju dijete otišli su na umjetnu oplodnju gdje su saznali da su zapravo brat i sestra blizanci. Rastavljeni su kao bebe zbog smrti roditelja u prometnoj nesreći

VIDEO

Bračni par nije mogao imati djece, stoga su se odlučili na umjetnu oplodnju te su tako otkrili da su dvojajčani blizanci.

Neimenovani par dugo nije mogao imati djece pa su se odlučili na umjetnu oplodnju kako bi napokon dobili dijete. Liječnici za plodnost primijetili su nevjerojatnu sličnost između DNK-a, bračnog para koji je došao u kliniku jer nisu uspjeli začeti dijete.

The Sun prenosi, kako su liječnici isprva mislili da su supružnici daljini rođaci, ali su ubrzo odbacili tu tezu shvativši da im im je DNK-a odviše sličan. Na pitanje jesu li u krvnom srodstvu, supružnici su se počeli smijati jer im je ta ideja bila potpuno nezamisliva.

-Budući da je to rutinska stvar, nismo provjeravali postoji li veza između uzoraka. U ovom slučaju laboratorijski je tehničar bio šokiran sličnošću dvaju uzoraka, rekao je liječnik u klinici Jackson, u Mississippiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Supružnici su rođeni na isti dan te su im prijatelji često govorili kako su dosta slični, ali par nije ništa posumnjao.

Liječnici su bračnom paru bili primorani reći istinu, stoga kad su supružnici upitali liječnika koji im je vijest priopćio šali li se on je odgovorio: "Volio bih da je ovo šala, ali morao sam im reći istinu."

- Biološki roditelji blizanaca, poginuli su u prometnoj nesreći kad su oni bili sasvim mali te nisu imali nikakvu bližu obitelj koja bi skrbila za njih, stoga je država preuzela brigu o njima te su ih dvije različite obitelji posvojile. Došlo je do pogreške s papirologijom pa posvojitelji nikad nisu saznali da dijete koje su posvojili ima blizanca, objasnili su liječnici.

Dodali su i kako su se brat i sestra upoznali na faksu te su se zaljubili zbog sličnih interesa i slična ponašanja ne znajući pravu istinu.

Par trenutačno razmatra svoju zajedničku budućnost

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1