Obavijesti

Promo sadržaj

Na zagrebačkom Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva

Na zagrebačkom Črnomercu održan Sajam dobrosusjedstva
2

Zagrebačka pivovara podržala uređenje igrališta DV Petar Pan u sklopu svojeg društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed“

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta „Pivovara moj susjed“ podržala Sajam dobrosusjedstva koji se ovog vikenda održao na zagrebačkom Črnomercu. 

Sajam dobrosusjedstva održao se u povodu obilježavanja Međunarodnog dana susjeda kojeg u Hrvatskoj provodi Udruga Igra s ciljem povećanja kvalitete života građana u gradskoj četvrti Črnomerec promocijom i razvojem dobrosusjedskih odnosa, poticanja građana na uključivanje i volonterski rad u svrhu razvoja lokalne zajednice te druženja sa susjedima, uživanja u trenutku prijateljstva i razvoja solidarnosti.

Zagrebačka pivovara ove godine je podržala ovaj projekt kroz akciju uređenja igrališta dječjeg vrtića Petar Pan u kojoj su sudjelovali i zaposlenici tvrtke. Nakon vrijednog rada s volonterima, nogometna ekipa Zagrebačke pivovare odigrala je prijateljsku utakmicu s nogometnom ekipom Črnomerec nakon koje su svi zajedno nazdravili dobrosusjedskim odnosima.  

Ovo je još jedna u nizu akcija u sklopu projekta „Pivovara moj susjed“ kroz koji  Zagrebačka pivovara kontinuirano razvija partnerstvo s lokalnom zajednicom, a povodom održanog Sajma, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović je istaknula: „U Zagrebačkoj pivovari svjesni smo koliko je važno održavati dobrosusjedske odnose te kroz društveno odgovorne projekte dati svoj doprinos unaprjeđenju života u zajednici. Bilo nam je veliko zadovoljstvo sudjelovati u volonterskoj akciji i nadamo se da smo ovom zajedničkom akcijom sa našim susjedima uljepšali djeci boravak u njihovom vrtiću."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.