Obavijesti

News

Komentari 35

'Oluja će se dogoditi uvijek, bilo kome tko želi ugroziti RH'

'Oluja će se dogoditi uvijek, bilo kome tko želi ugroziti RH'
1

Odgovarajući na pitanje o povlačenju Hrvatske vojske iz Afganistana ocijenio je kako je to pitanje Sabora i cijele Vlade. Moramo pratiti stanje, smatra ministar obrane

VIDEO

Potpredsjenik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Damir Krstičević izjavio je u nedjelju kako su mir i sloboda ostavština Oluje te Hrvatska vojska koja je jamac mira i sigurnosti.

Odgovornost je svih nas u Hrvatskoj, izjavio je za Novu-TV, da stanje iz dana u dan bude bolje, kako bi ljudi mogli bolje i kvalitetnije živjeti te da imamo jako gospodarstvo, snažne institucije i da je Hrvatska u punini demokratska država.

Istaknuo je kako smo članica NATO-a, EU zte izrazio uvjerenost da Hrvatska ima sjajnu perspektivu.

Nije se htio osvrtati na srbijanske poruke o Oluji. "Mogu samo kazati da će se Oluja dogoditi uvijek, bilo kome tko želi ugroziti Hrvatsku", poručio je hrvatski ministar obrane.

Odgovarajući na pitanje o povlačenju Hrvatske vojske iz Afganistana ocijenio je kako je to pitanje Sabora i cijele Vlade. Moramo pratiti stanje, gledati sigurnosnu situaciju Afganistana i voditi računa o svakom hrvatskom vojniku, naglasio je.

Krstičević je oko nabave eskadrile borbenih zrakoplova podsjetio kako su otvorili drugi proces te istaknuo kako će se u njemu doći do višenamjenskoga borbenog zrakoplova. "Uvjeren sam da će ova Vlada riješiti to strateški bitno pitanje za Hrvatsku", poručio je ministar.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca