Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Nadolazeći dani su idealni za posjet Hrvatskom zagorju

Crvena Jabuka i Lidija Bačić otvaraju ovogodišnje "Dane grada Oroslavja"

Foto: Mainstream Support

Bliži nam se blagdan 'Velike Gospe', pa se tradicionalno centar zagorskih zbivanja seli u Oroslavje. U petak, 10.08.2018. počinju 'Dani grada Oroslavja 2018.'. Kao i posljednjih nekoliko godina ova manifestacija odisat će odličnim glazbenim programom i vrhunskom gastronomsko-ugostiteljskom ponudom za koju će i ove godine brinuti popularni ugostitelj 'Špiro'!

Foto: Mainstream Support U petak 10.08.2018. je službeni početak ovogodišnje proslave 'Dana grada Oroslavja'. Na glavnoj pozornici koja će biti smještena ispod velikog šatora na trgu u Oroslavju koncert će održati popularna Crvena Jabuka. Ovi sarajevski rokeri, predvođeni svojim karizmatičnim pjevačem Žerom zasigurno će publiku u Oroslavju dovesti do ushićenja. Njihovi bezvremenski hitovi 'Stižu me sjećanja', 'Dirlija', 'Nekako s proljeća' i mnogi drugi dio su fonoteke svakog kućanstva u ovoj regiji, tako da ne sumnjamo u vrhunsku atmosferu! Publiku će prije samog koncerta zagrijavati DJ Špic i odlična Grupa Motiv. 

Foto: Mainstream Support U subotu 11.08.2018. se očekuje jedna od najboljih zabavnih večeri u proteklih nekoliko godina u Oroslavju. Jedna od najatraktivnijih pjevačica današnjice, popularna Lidija Bačić po prvi puta će održati svoj koncert na spomenutoj manifestaciji. Uživat će mladi i stari, a ulaz na ovaj koncert, kao i na sve ostale za vrijeme trajanja manifestacije je slobodan! Publiku će prije Lidijinog koncerta zagrijavati domaći EX BAND i DJ Tonino!

U nedjelju će ORO TRG ugostiti 'Cabaret Show', Jazz & Cabaret club 'Kontesa', Zagreb koji djeluje pod 'dirigentskom palicom' Mire Ungara i Matije Dedića. Nakon toga očekuje Vas zabavno opuštanje za koje će se pobrinuti Grupa Pandora! 

Foto: Mario Drausnik Dan prije blagdana 'Velike Gospe' očekuje nas odlična kombinacija modernih i mladih tamburaša, popularnih dečki s zagrebačkog Markuševca koje svi znaju pod kraticom OSDS, te legendarnih, odnosno autohtonih bednjanskih Kavalira. Tisuće očekivanih posjetitelja svakako će moći uživati u ovom koncertu. 

Tijekom blagdana 'Velike Gospe' očekuje Vas jako bogata gastronomsko-ugostiteljska ponuda, a za glazbeni dio programa tijekom cijelog dana pobrinut će se jako dobra Grupa Motiv! 

Tema: Promo sadržaj

Message