Obavijesti

Promo sadržaj

Nagrađivani Instagram profil kreće s 2.0 verzijom

Nagrađivani Instagram profil kreće s 2.0 verzijom
2

Jana predstavlja nastavak content kampanje „Duboko iznad svih“ kroz @deepest_insta_profile_two iz perspektive ovogodišnje Janine ambasadorice Vernese Smolčić

Jana je prošle godine predstavila @deepest_instagram_profile donoseći svijet morskih dubina iz perspektive Janina ambasadora Gorana Čolaka, svjetskog prvaka u ronjenju na dah. Sada predstavlja nastavak content kampanje „Duboko iznad svih“ za društvene mreže, kroz @deepest_insta_profile_two koji uranja u dubine svemira i to iz perspektive ovogodišnje Janine ambasadorice - Vernese Smolčić, jedne od najpoznatijih hrvatskih astrofizičarki.

Na Instagram profilu @deepest_insta_profile_two moguće je provesti sate upoznajući svemir koji nas okružuje. Profil je posebno osmišljen kako bi korisnicima na mobilnim uređajima pružio najbolje korisničko iskustvo. Ove godine čini ga više od 300 redova vizualno atraktivnih objava, popraćenih zanimljivim informacijama o dubinama svemira integriranih u sam profil putem carousel formata. Cilj ovog Instagram profila je nadograditi komunikacijsku platformu Duboko iznad svih korisnim, informativno zabavnim sadržajem, te zahvaljujući istom proširiti doseg među ciljnim skupinama na društvenim mrežama. 

Jana

„Brandovi danas moraju korisnicima pružiti puno više od fikcionalnih informacija. Moraju im pružiti cjelovit i relevantan narativ, a to često nije jednostavno ako se brend komunikacija “renovira” od kampanje do kampanje. Naša suradnja s Janom dokaz je da se svjetski brand narativi mogu kiretirati i na našim prostorima“ zaključuje Robert Pešić ispred Saatchi & Saatchi Hrvatska čiji je kreativni tim osmislio @deepest_insta_profile_two i cjelokupnu ovogodišnju komunikaciju na društvenim medijima. 

„Prošlogodišnji Deepest Instagram Profile se pokazao kao pun pogodak i poželjan odmak od standardnih formata komunikacije na društvenim mrežama. Povratne informacije koje smo dobili od korisnika, kao i ukupan broj posjeta i reakcija na profilu  najbolji su dokaz da su ideja i realizacija bili uspješni, a vjerujemo kako će ovogodišnji profil otići još korak dalje, komunikacijski i sadržajno.“ zaključak je Maje Vukorep, rukovoditeljice grupe proizvoda Jana.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.