News

Komentari 0

Najavili su nove predavače na Danima Komunikacije u Rovinju

Najavili su nove predavače na Danima Komunikacije u Rovinju

Gosti festivala odgovore na globalna pitanja u komunikacijskoj industriji iz prve ruke će saznati od cijenjenih predavača iz cijelog svijeta koji će na tri dana postati dio rovinjske zajednice

Ove godine želimo naše sudionike inspirirati i educirati. Prvi put dovodimo globalne lidere iz cijeloga svijeta. Ono što je specifično za njih jest da su to ljudi koji ne prate trendove nego ih stvaraju, rekla je Dunja Ivana Ballon direktorica Nacionalnog festivala tržišnog komuniciranja, Dani komunikacija, koji se održava sedmu godinu za redom.

Festival počinje 28. i traje do 31. ožujka u hotelu Lone u Rovinju. Prošle godine posjetitelje su oduševili brojni lideri u svijetu komunikacija poput Brada Parscalea i Jayanta Jenkinsa, a za ovu godinu su najavili nove predavače.

- Matt Biespiel je marketinška zvijezda i stručnjak koji je dvije godine za redom osvojio titulu najefikasnijeg brenda na svijetu. U ulozi globalnog direktora marketinga McDonald’sa osvojio je nagradu na prestižnom međunarodnom festivalu kreativnosti u Cannesu. Drugi predavač kojeg najavljujemo je Yousef Tuqan Tuqan, vizionar digitalnog marketinga te direktor inovacija Accenture Interactivea - konzultantske tvrtke koja posluje u 120 država i 40 industrija - rekla je Dunja Ballon. 

- Na Dane Komunikacije dovodimo svjetske prakse od Amerike do Azije, što je za tržište poput našega zaista prlika za učenje i konstruktivne rasprave - završio je Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e. 

Najčitaniji članci