Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najavio je veliko iznenađenje: Ubio mladenku, kuma pa sebe

Nitko ne zna zašto je Rogerio Damascena ubio mladenku, kuma pa sebe na svom vjenčanju. Vjerojatno je to planirao jer je najavio iznenađenje te imao pištolj u sakou

Globo
Foto: Globo
61 komentara

Brazilac  Rogerio Damascena (29) ubio je mladenku Renatu Alexandre Costa Coelho (25) i kuma Marcela Guimaraesa (40) na samom kraju vjenčanja u subotu u Camaragibeu kraj Recifea nakon što je najavio gostima kako ima iznenađenje. Ranio je i mladenkinog brata koji je prošao s lakšim ozljedama. Na kraju je Rogerio sebi oduzeo život, piše Globo

Obitelj i prijatelji još su u šoku. Tvrde kako nije postojao motiv za ovako stravičan čin. Mladoženju su opisali kao mirnog mladića. 

Policijski istražitelj Joao Brito rekao je kako je mladoženja izvukao pištolj iz sakoa pa se pretpostavlja da je riječ o ubojstvu s predumišljajem. Ispalio je nekoliko metaka u svoju, tada već, suprugu s kojom je hodao tri godine. Zatim je pucao u kuma koji mu je ujedno bio i šef. Policija kaže kako je rano govoriti o motivu jer obitelji treba vremena. Svi svjedoci koje su do sada ispitali nisu imali ništa loše reći o žrtvama i ubojici.

Mladenku su pokopali u nedjelju. Njezina sestra Lucia Helena Coelho opisala je šogora kao mirnog mladića.

- Moja sestra bila je divna. Budućnost je bila pred njom. Voljela je i željela biti voljena. Ceremonija je bila predivna. Sve nas je prevario. Na kraju je ispalo da je sociopat koji je ubio sve koje je navodno volio - rekla je neutješna sestra. 

Možda vas zanima i ovo:
Message