Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolje zabave na svijetu su pod bijelim krovovima

Najbolje zabave na svijetu su pod bijelim krovovima
8

Najpoznatije zabave na svijetu se održavaju pod šatorima. Od velikih događaja do privatnih partija poznatih svjetskih imena na jednoj prekrasnoj lokaciji u naštoj regiji - iza svega toga stoji tvrtka FEST

Svjetski trend organiziranja događanja pod bijelim krovovima šatora ne jenjava. Mnogi posežu za tim rješenjem u nedostatku adekvatnog prostora . Prekrasni dekori, staklene stijene i bezgranične mogućnosti uređenja šatore čine ga najpoželjnijima za sva vrsta događanja. Velike modne revije, eventi pa i svadbene svečanosti održavaju se baš pod bijelim šatorima. Oni su postali čak i dio luksuznog pristupa klijenta. No, da bi se takav objekt napravio i da bi sve prošlo kako treba, taj posao treba prepustiti profesionalcima.

Tvrtka Fest okuplja tim profesionalaca specijaliziranih za najam opreme i organizaciju događanja na otvorenom.
Oprema tvrte FEST je  u funkciji raznih događanja; koncerata, festivala, svadbi i proslava, korporativnih evenata i političkih kampanja, sajmova i sl. Nude se  šatori i pagode raznih dimenzija s dekorima, drvenim podovima, tapisonima, jarbolima za zastave i mnogim opcijama unutarnjeg uređenje šatora.


Šatori se postavljaju za evente od 50 ljudi pa sve do svečanosti za nekoliko tisuća uzvanika. Od prekrasnih dekora, fiksnih stranica ili staklenih stijena sve se to može organizirati. Tvrtka FEST radila je mnoge naše najveće
Manifestacije od DANA HRVATSKOG TURZIMA, PORINA, MISS UNIVERSE do tajnih rođendana poznatih i bogatih stranaca koji su dolazili helikopterom na  jednu od najljepših svjetskih lokacija koja se nalazi u našoj regiji.
Tvrtka FEST postoji već 20 godina i u međuvremenu je postala vlasnik sve moguće opreme koja može zatrebati klijentu na svakom događanju. Tako i oni u svojoj ponudi imaju kompletnu ugostiteljsku opremu od natkrivenih  šankova, drvene šankove, barskih stolova, banketnih  stolova i stolica do fiskalnih blagajni i raznog namještaja.
Jedina su tvrtka u Hrvatskoj koja je vlasnik više od 9000 m2 zaštitnih pokrova za travu . Oni su zaduženi za sva natkrivanja trave po stadionima te svoje usluge uspješno nude po cijeloj regiji-


Kako su i sami organizatori raznih događanja lakše im je prepoznati potrebe klijenata  i ponuditi najbolje i najoptimalnije rješenje. Njihova se oprema nalazi na najvećim glazbenim festivalima stranih izvođača u Hrvatskoj, od kojih većina ima nekoliko velikih pozornica i po nekoliko desetaka ugostiteljskih objekata. Kompletna oprema je u funkciji i najvećih hrvatskih festivala domaće glazbe koji imaju i bogatu kulinarsku ponudu poput Dana piva u Karlovcu i Rujanfesta, čiji su i  organizatori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.