Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolji prirodni preparat na svijetu za hormonsko zdravlje

Najbolji prirodni preparat na svijetu za hormonsko zdravlje
3

Sve više žena već se u 30-ima mora se suočiti sa simptomima hormonalnog poremećaja izazvanog stresom, zagađenim okolišem i stilom života čije se posljedice počinju osjećati ulaskom u reproduktivnu dob

Sve više žena već se u 30-ima mora se suočiti sa simptomima hormonalnog poremećaja izazvanog stresom, zagađenim okolišem i stilom života čije se posljedice počinju osjećati ulaskom u reproduktivnu dob. Međutim još više zabrinjava činjenica koju je otkrilo najnovije istraživanje: ove tegobe žene proživljavaju same, u potpunoj tišini. 

"Ni liječnici ni naši partneri ne razumiju fizičke i emocionalne probleme koje donosi ta promjena", tvrdi većina žena koja prolazi kroz bolne i neredovite mjesečnice, snažne simptome PMS-a, probleme s plodnošću i promjene raspoloženja.

No žene više ne moraju biti prepuštene same sebi i biti žrtve tabua jer je u hrvatske ljekarne stigao Femmenessence - djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene i koji je zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašen i najboljim biljnim preparatom te vrste na svijetu. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80 posto slučajeva.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života, a Femmenessence – MacaHarmony izuzetno je djelotvoran način da žene ponovo uspostave svoju hormonalnu ravnotežu u najvažnijem periodu svog života – od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života.  

Femmenessence ne unosi u organizam sintetičke, životinjske ili biljne hormone. On surađuje s tijelom tako da stimulira hipotalamus, hipofizu i nadbubrežne žlijezde kako bi one podržale i pospješile ravnotežu hormona kao što su FSH, estrogen, LH, tirioid i progesteron. 

Oko 80 posto žena proživjelo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice: od podnošljive do gotovo paralizirajuće zbog koje ne mogu ići u školu ili na posao.  No, hormonalna neuravnoteženost može uzrokovati i napuhanost, oticanja, akne, napetost, promjene raspoloženja, nepravilne mjesečnice i tegobe s plodnošću.

MacaHarmony potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluje na te simptome - regulira menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, ublažava PMS, podržava optimalnu plodnost, povećava razinu energije i poboljšava raspoloženje.

- Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonalno zdravlje - poručuje dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu pacijentica kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence proizvodi su dostupni u hrvatskim ljekarnama, a možete ih naručiti i na http://femmenessence.hr/.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.