Obavijesti

News

Najbolji smještaj nadomak metropole za savršen odmor

Najbolji smještaj nadomak metropole za savršen odmor
10

Odlučite li već ovog vikenda posjetiti Turopolje, jednu od najslikovitijih hrvatskih regija, naići ćete na bogatstvo kulturno-povijesnih spomenika, narodne baštine te očuvanih prirodnih krajolika koji se skladno isprepliću

Kao srce Turopolja razvija se grad Velika Gorica, okružen stoljetnim šumama, rijekama Odrom, Kupom i Savom, jezerima te pitomim Vukomeričkim goricama, grad koji danas predstavlja najveće gospodarsko, kulturno i prometno središte Zagrebačke županije, moderan grad uređenih parkova, trgova i igrališta, grad koji se sjevero-istočnim dijelom naslanja na Zračnu luku Zagreb.

Velika Gorica sa svojom velikom mrežom pješačko-biciklističkih staza, kao i cijelo Turopolje od Posavine do Vukomeričkih gorica, idealan je prostor za biciklizam te rekreativno uživanje obitelji s djecom. U slikovitim predjelima koja okružuju Veliku Goricu ništa ne daje naslutiti da je vreva hrvatske metropole udaljena samo 15 kilometara.

Blizina Zračne luke Zagreb tijekom cijele godine mami mnoge putnike i turiste da u stanci između leta svrate u Veliku Goricu i isprobaju neke od autohtonih turopoljskih jela koje nude velikogorički restorani, potraže osvježenje u kafiću ili pak posjete neko od događanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako biste doživjeli i posjetili sve što ovaj kraj nudi, odaberite neki od brojnih apartmana , prenoćišta ili soba u domaćinstvu gdje ćete na nekoliko koraka od centra grada pronaći povoljan i kvalitetan smještaj. Za dodatnu udobnost tijekom Vašeg boravka u Velikoj Gorici, izaberite neki od hotela s 4 zvijezdice koji se nalaze u neposrednoj blizini Zračne luke Zagreb i uživajte u raznovrsnoj i bogatoj ponudi. Ako želite zaboraviti ubrzani ritam današnjeg načina života, kuće za odmor su pravo mjesto za Vas. Na nekoliko kilometara vožnje od Zagreba, Velike Gorice ili Zračne luke Zagreb, možete pronaći svoju oazu mira usred Turopolja. Ovakav tip smještajnog objekta pružit će vam sve što vam treba da se opustite i uživate kao da ste u vlastitom domu.

Odaberite smještaj po vašoj mjeri, a srdačni domaćini rado će podijeliti Veliku Goricu i Turopolje s vama. Tijekom vašeg boravka nemojte zaboraviti posjetiti i neki od ugostiteljskih objekta u kojima možete degustirati stara autohtona jela ovoga kraja, jela vrhunske svjetske kuhinje, riblje specijalitete ili deserte te uživati u bogatoj ponudi vrhunskih vina, rakija i likera.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a