News

Komentari 0

Najbolji tekstovi i prilozi iz Expressa - subotom u 24sata!

Najbolji tekstovi i prilozi iz Expressa - subotom u 24sata!

Kako će ići obnova Zagreba, zašto Tomašević misli da je dobar kandidat za gradonačelnika Zagreba, nepoznati detalji iz biografije Viktora Orbana... i još puno toga u novom Expressu

Damir Vanđelić se kao nestranački menadžer uhvatio pripreme obnove Zagreba i okolice. I razvija dosad neviđeni model kako milijarde ne bi završile kod podobnih i rođaka... Naš Ivan Pandžić razgovarao je s Vanđelićem. 

Agilni lider zeleno-lijevog bloka, Tomislav Tomašević, raščlanio je političkoj reporterki Expressa Snježani Krnetić koje ga političke osobine i osobne vještine kvalificiraju kao mogućeg šefa hrvatske metropole. 

- Strah od zakona i kazne u budućnosti bit će sve slabiji razlog siromašnima da se ne obračunaju s bogatima - kaže književnik i novinar Ivica Đikić u velikom intervjuu Gei Vlahović povodom nove zbirke kratkih priča “Štapići za pričanje”. 

Oni su mladi, lijepi, najčešće već situirani, redom formalno obrazovani, zubi im se bijele, za razliku od kose ili brade, komunikativni su, nemaju tremu od kamera, ali i ne suzdržavaju se od uličnih akcija, ambiciozni su i skloni dijalogu, u kojemu će reći svoje mišljenje i pokazati nultu stopu spremnosti da ga promijene, a sugovorniku ostaje da se ne slaže koliko god mu je volja. Govorimo o mladim političkim liderima koje analizira Emir Imamović Pirke. 

Donosimo prvi dio izvadaka iz odlične biografije najvažnijeg mađarskog političara tranzicije, nekoć uvjerenog liberala, a sad ultrakonzervativca Viktora Orbana. Čitajte Express...

Najčitaniji članci