Obavijesti

Promo sadržaj

Najbrža dostava u Hrvatskoj Paket 24 – Povezujemo vas!

Najbrža dostava u Hrvatskoj Paket 24 – Povezujemo vas!
1

Razvoj temeljnog poslovanja, unaprjeđenje postojećih usluga te razvoj i uvođenje novih jedne su od temeljnih odrednica zacrtanih u Strategiji Pošta2022

Novi sortirni centar Hrvatske pošte, otvoren prije nekoliko mjeseci, najbolji je logistički centar u ovom dijelu Europe, a u njemu se nalazi suvremeni paketni stroj koji omogućuje automatsko sortiranje čak 15.000 paketa u samo sat vremena. Najveći vozni park i najviše kilometara „u kotačima“, kao i naši profesionalni i uslužni radnici zaslužni su što našim korisnicima dostavljamo pakete u svaki kutak Hrvatske. 

Današnji korisnici poštanskih usluga žele jednostavnu, povoljnu i brzu uslugu. Hrvatska pošta, vodeća logistička tvrtka u zemlji, zbog toga je u portfelj svojih usluga uvrstila uslugu Paket 24.

Paket 24 je usluga brze paketne dostave koja pokriva cijelu Hrvatsku bilo da je riječ o gradu bilo o jednom od 67 naseljenih otoka. Preuzimanje paketa lako se ugovara putem Paket 24 web aplikacije, u poštanskom uredu ili pozivom kontaktnom centru na broju: 072 202 202, a nudi se više mogućnosti odabira opcija dostave poput vremena uručenja i mjesta preuzimanja.

Uslugu dostave uz Paket 24 moguće je naručiti i subotom uz brojne dodatne usluge poput plaćanja pouzećem, slanja uz povratnicu, osiguranja pošiljke ili zahtjeva da uslugu plati primatelj. Pošiljke Paket 24 mogu se pratiti na internetskoj stranici www.posta.hr u realno mogućem vremenu. 

Upravo ovakva usluga potvrđuje da Hrvatska pošta živi svoju misiju – biti građanima na usluzi. 

Pogledajte promotivni spot za Paket 24.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve