Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Najčuvanija kaznionica: Preko zidina pobjegao iz Lepoglave

Jedan od poznatijih kriminalaca iz Banje Luke, Bojan Dragičević (32), koji služi kaznu u Lepoglavi, pobjegao je početkom tjedna. Uhitili su ga nakon potrage

Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
80 komentara

Jedan od poznatijih kriminalaca iz Banje Luke, Bojan Dragičević (32), koji služi kaznu u Lepoglavi, pobjegao je početkom tjedna.

Iz najčuvanijeg zatvora u Hrvatskoj, onog u Lepoglavi, pobjegao je preko zatvorskih zidina. Nasreću, uhitili su ga u brdima nakon potrage.

- Sigurnost nam je ugrožena. Zatvorenici znaju da nas je malo, njih je sve više i bjegova će biti još više. Situacija izmiče kontroli, životi su nam u opasnosti - rekao je Armin Tatarević, predsjednik Sindikata pravosudnih policajaca.

U lepoglavskom zatvoru, kaže, situacija je dramatična. Dragičević, kriminalac kojeg traže i Srbija i BiH, a u Lepoglavi je zbog pljačke Splitske banke u Šibeniku, uspio je pobjeći u 15 sekundi jer je na osam teških zločinaca samo jedan čuvar.

- Ne žele platiti prekovremene, šalju nas na slobodne dane pa jedan policajac radi za trojicu - ljuti su pravosudni policajci.

Možda vas zanima i ovo:
Message