Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Najezda buha u Parizu: Do krvi su izujedale policajce u stanici

Policijski sindikat navodi i da ovakvo stanje traje već tri tjedna, bez obzira na to što su zaposlenici pet različitih tvrtki obavili dezinfekciju pojedinih dijelova policijske postaje...

Police secure the area during an operation after components that can be used to make explosives were found in a flat in Villejuif
Foto: Gonzalo Fuentes/REUTERS
8 komentara

Policijska postaja na sjeveroistoku Pariza zatvorena je zbog najezde buha koje su do krvi izujedale policajce i ostale zaposlenike, objavio je u ponedjeljak sindikat policajaca, istaknuvši da su uvjeti za rad u potpunosti neprihvatljivi. 

- Već nekoliko dana, službenici policijske postaje u pariškome 19. arondismanu žrtve su najezde buha, a možda i stjenica koje ugrožavaju njihov rad. Uvjeti rada su neprihvatljivi - stoji u priopćenju sindikata.

Neki poslovi, poput istraga, premješteni su u nedjelju u aneks zgrade, a posjeti za javnost policijskoj postaji do daljnjega su zabranjeni. Sindikat traži potpunu dezinfekciju cjelokupnog prostora policijskih zgrada, što bi moglo potrajati najmanje 48 sati.

U priopćenju sindikata stoji da je više zaposlenih zbog ujeda bilo prisiljeno zatražiti liječničku pomoć.

Još uvijek nije poznato je li riječ o buhama ili stjenicama, ili o objema vrstama insekata.

Policijski sindikat navodi i da ovakvo stanje traje već tri tjedna, bez obzira na to što su zaposlenici pet različitih tvrtki obavili dezinfekciju pojedinih dijelova policijske postaje.

Dužnosnici sindikata u ponedjeljak će se sastati s ministrom unutarnjih poslova Christopheom Castanerom i bez sumnje će mu 'staviti buhu u uho'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message