News

Komentari 0

Najezda meduza prekinula poznati vaterpolo-turnir

Najezda meduza prekinula poznati vaterpolo-turnir

Pula: Tijekom utakmice u plivalište su ušle stotine meduza koje su organizatori pokušavali ukloniti. Većina igrača zadobila je plikove od žarenja

Pulski vaterpolo turnir UPAS CUP na kojem je sudjelovalo čak 12 ekipa iz Istre te morska škola iz Austrije prekinut je zbog jake najezde meduza na pulskome kupalištu Valsaline. Turnir je održan u nedjelju a na stotine malih crvenih meduza upalo je na utakmicu.
- To je bila takva najezda da se jednostavno nije moglo dalje igrati. Sudionici i organizatori oko pola sata pokušavali su vaditi crveno jato meduza vani, no bezuspješno, i umjesto naših pobjednika, pobijedile su meduze»kazao je predsjednik Udruge za promicanje amaterskog sporta, Ozren Catela. Turnir je prekunut pred odigravanje finalne utakmice Šijana-Zauder,a obzirom da se nije odigrala do kraja, te dvije ekipe podijelile su prvo mjesto. «Osam godina organiziramo turnir i nikad se ništa slično nije dogodilo. Morali smo prekinuti turnir jer je prijetilo da meduze igračima uđu u usta, što bi bila katastrofa. Dio igrača tijekom utakmice čak je zadobilo plikove od žarenja meduza - kaže Catela.

Najčitaniji članci