News

Komentari 1

Najgenijalniji načini: Casina su prevaranti 'olakšali' za milijune

Najgenijalniji načini: Casina su prevaranti 'olakšali' za milijune

Kockarnica ipak ne pobjeđuje uvijek: Od kada postoje kockarnice postoje i oni koji ih žele pobijediti. Otkrivamo vam neke od najvećih i najlukavijih prijevara...

Prebacivali žetone

Godine 2012. kockarnice u Ohiou su bile preplavljene velikom grupom prevaranata iz New Yorka. Vjeruje se kako je u grupi sudjelovalo između 50 i 70 prevaranata. Kockar nice su pelješili tako što bi nekoliko njih sjelo za stol i počinjalo igru s jako malim ulozima. Ponekad i sa žetonom od svega jednog dolara, piše Net.hr. 

Potom bi, dok drugi igrač odvlači pažnju krupijea, u džep stavljali pojedine obojene žetone nakon čega bi otišli od stola i skrivećki ih dodavali drugim članovima bande koji bi zatim sjedali za stol na kojem taj žeton vrijedi više i podizali novac. Otkriveni su nakon što su prevarili kockarnice u četiri različita grada u ovoj saveznoj državi. Samo četvorica su uhićena i priznali su krivnju. Istražitelji vjeruju kako se ostali, koji su uspjeli pobjeći, još bave istim poslom stoga je teško procijeniti koliko su točno novca izvukli iz kockarnica. 

Ostale prijevare pročitajte OVDJE.

Najčitaniji članci