Obavijesti

News

Komentari 43

Najgori pedofil kojeg Britanija pamti izboden na smrt u ćeliji

Najgori pedofil kojeg Britanija pamti izboden na smrt u ćeliji

Britanac Richard Huckle (33) je ubijen u svojoj ćeliji u kojoj je proveo tri godine nakon što je osuđen za silovanje i seksualne napade na više od 200 djece u sjeverno - istočnoj Aziji.

VIDEO

Najgori pedofil kojeg Britanija pamti, Richard Huckle osuđen je 2016. godine  na 25 godina zatvora za 191 jedan seksualni napad na djecu. Neka su bila stara svega šest mjeseci. Vjeruje se kako je bilo više od 200 seksualnih napada no nisu mu se mogla sva dokazati na sudu zbog nedostatka dokaza prenosi MailOnline.

U nedjelju je pronađeno njegovo krvavo izbodeno tijelo u zatvorskoj ćeliji u HMP Full Suton zatvoru u blizini Yorka,  koji je bio kategorije A, a u kojem se nalaze neki od najozloglašenijih britanskih zatvorenika.

Predstavljao se kao predani kršćanin, a godinama je bio u sirotištima i domovima za djecu u sjeverno - istočnoj Aziji gdje je predavao engleski i fotografiju. Iskoristio je siromašnu djecu i onima kojima je bila potrebna pomoć.

Nije stao samo na seksualnim napadima, sve to je i snimao te prodavao sve materijale. Od svoje 19 godine kada je krenuo u seksualne pohode pa do njegova uhićenja nakupio je više od 20.000 slika djece koje je prodavao na crnom tržištu i tzv. crnom webu na internetu na kojem je gotovo nemoguće doći kriminalcima u trag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak on je uhvaćen 2014. godine kada ga je Australska policija otkrila u svojoj tajnoj akciji na pedofile na crnom webu. Uhićen je 2015. godine od strane Nacionalne agencije za kriminal kada je pokušao odletjeti kući za Božić. Nakon što je uhićen tvrdio je da je nevin no dokazi koji su pronađeni natjerali su ga da prizna zločine.

Istražitelji nisu uspjeli identificirati njegove žrtve jer je odbio dati kriptiranu lozinku za skrivene datoteke na njegovom osobnom računalu. Ipak pronađeno je i više nego dovoljno materijala da ga se osudi za gnjusne zločine koje je počinio nad djecom koja su imala nekoliko godina, a neka tek nekoliko mjeseci.

Glasnogovornik Ministarstva pravosuđa potvrdio je kako je zatvorenik HMP Full Sutton-a ubijen u nedjelju te je dodao kako bi bilo neprimjereno išta komentirati dok traje istraga.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a