News

Komentari 11

Najjača obitelj u Hrvata: Tajna je u treningu i mesu

Najjača obitelj u Hrvata: Tajna je u treningu i mesu

Mašići iz Gospića su prvaci u obaranju ruku. U subotu su na natjecanju u Gospiću pobijedili sve suparnike u kategorijama od i iznad 110 kila

Ma, ja sam vam još u srednjoj školi pobjeđivala sve muškarce u obaranju ruku, a i moj je suprug vrlo snažan. Djeca su to naslijedila od nas. Redovito treniraju, pravi su sportaši, a i mnogo jedu, pogotovo Antonio, koji ima 138 kg. Nijedan objed ne može proći bez mesa. Suprug i ja prestali smo ići na natjecanja jer uvijek pobjeđujemo pa želimo i drugima pružiti mogućnost. Ipak ćemo s prijateljima za večeru i piće odmjeriti snagu, rekla je Mandica Mašić (54), službenica iz Gospića. Mandica i njezin muž Ratko (55) te sinovi Antonio (25) i Sebastijan (30) najjača su obitelj u Hrvatskoj.  Svi četvero imaju brojne nagrade u natjecanjima u obaranju ruku. Ratko, koji je vodoinstalater, kaže da su posrijedi ponajprije geni, a onda priroda i treninzi, a samo je pet posto talent.
- Nema tu nikakve mudrosti, riječ je o snazi, nikakvo drugo mudrovanje ne dolazi u obzir. Vjerovao sam u pobjedu, kad nastupam sve zaboravim, usredotočim se na borbu i uvijek pobjeđujem - kazao je Antonio. I u subotu su mladići ponovo pokazali da su najbolji jer su na natjecanju u Gospiću pobijedili sve suparnike u kategorijama od i iznad 110 kg.

Najčitaniji članci