Obavijesti

Promo sadržaj

Najnježniji Melem – Melem intima

Najnježniji Melem – Melem intima

Osjetljivo intimno područje, kako žena tako i muškaraca, zahtjeva posebnu njegu koja ne narušava osjetljivu mikrobiotu, ne isušuje delikatnu kožu, te ne izaziva iritacije prilikom svakodnevne higijene intimnog područja

Uzevši u obzir sva znanstvena saznanja, Melem je razvio inovativne, prirodne formulacije koje će u formi losiona za pranje i praktičnih vlažnih maramica pružiti najnježniju njegu osjetljivom intimnom području.

Nježna Melem formulacija losiona za intimno pranje bez alkalnih sapuna prilagođena je svakodnevnoj njezi intimnog područja. Losion je obogaćen mliječnom kiselinom i inovativnim sastojkom s blagim antimikrobnim djelovanjem koji ne utječe na laktobacile iz prirodnog sastava vaginalne mikrobiote. Kompleks njegujućih ulja ricinusa, masline i marelice, uz dodatak glicerina, aloe vere i ksilitola, obnavlja i vlaži osjetljivu kožu te štiti hidrolipidni sloj. Blagog mirisa, novi Melem losion idealan je za higijenu intimnog područja žena i muškaraca.

Praktične za uporabu, Melem Intima maramice nježno će osvježiti intimno područje bez potrebe za ispiranjem. Formulacija bogata mliječnom kiselinom, njegujućim uljima i biljnim ekstraktima neće narušiti prirodnu ravnotežu intimnog područja, izazvati iritacije ili isušiti osjetljivu kožu. Dvadeset vlažnih maramica u pakiranju s poklopcem koji zadržava svježinu proizvoda, mogu vam biti uvijek pri ruci za najnježniju intimnu njegu, posebice tijekom putovanja ili zahtjevnog dnevnog rasporeda.

Nove Melem Intima proizvode potražite u drogerijama i većim trgovinama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.