Obavijesti

Promo sadržaj

Najpovoljniji krediti su oni besplatni!

Najpovoljniji krediti su oni besplatni!
2

Sigurno ste sa svih strana bombardirani reklamama u kojima banke nude razno razne kredite s „najpovoljnijim“ kamatama

Što se Vas tiče, najpovoljnije kamate su one kojih nema, zar ne? Jedini krediti koje smatrate najpovoljnijima su oni besplatni. Potpuno Vas razumijemo i zato Vam donosimo informaciju da Ferratum banka nudi jedinstvenu ponudu –  najpovoljnije kredite s 0 kuna troškova! 

Iskoristite veliku promotivnu akciju Ferratum banke „Besplatni krediti na 30 dana“ za sve nove korisnike. Prema uvjetima promotivne ponuda, na brz i jednostavan način možete novac dobiti uz najpovoljnije uvjete na tržištu. 

Kako iskoristiti ponudu?

Ovu promotivnu akciju možete iskoristiti već danas. Sve što trebate je online se prijaviti na stranici Ferratum banke, odabrati iznos kredita i rok otplate. Unesite i osobne podatke – ime prezime, adresu, broj mobitela, email, OIB i IBAN. Ispunite online prijavu, uploadajte dokumentaciju koja uključuje obostranu sliku osobne iskaznice, obostranu sliku kartice tekućeg računa i selfie s osobnom iskaznicom (stranica nudi mogućnost da u toku prijave uslikate sve dokumente svojim mobitelom). Čim kredit bude odobren, banka će vam poslati Ugovor o kreditu, kojeg potpisanog, uz potvrdu o jamstvu za kredit, trebate vratiti banci - mailom, faxom ili putem WhatsAppa. Nakon toga će banka odmah (najčešće unutar nekoliko minuta) isplatiti novac na vaš račun!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

4000 kn s 0 posto naknada

Ne postoji jednostavniji način dolaska do ovolikog novca, a bez rizika da će Vas kamatna stopa previše koštati. Ferratum banka svim novim korisnicima daje najpovoljniji kredit do 4 000 kn s 0 kuna troškova i rokom otplate od 30 dana.

Ako ste postojeći korisnik, nisu zaboravili ni na Vas! Za sve  vjerne klijente imaju ponudu s čak 30 % popusta na bankovnu naknadu. 

Ne propustite ove najpovoljnije kredite na hrvatskom tržištu, akcija još uvijek traje i imate jedinstvenu mogućnost riješiti svoje financijske probleme.

Prazne priče o povoljnosti niskih stopa kamata sada su prošlost, banka koja Vam daje najbolje je ona koja nudi kredit s 0 posto kamata, stoga im se obratite s povjerenjem!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive